Lean Muscle Pack  UITVERKOCHT binnen enkele dagen weer op voorraad
AI Sports
Normaal:  € 75.85
Vanaf 1 Bespaar   € 28.35 p/st   € 47.50
Aantal  
Bespaar   € 28.35
Totaal   € 47.50

Voor 22.00 besteld,
morgen in huis

Lean Muscle Pack - AI Sports

Energie, Herstel en Keiharde Droge Massa!

De combinatie van deze twee producten geeft het je allemaal! Tijdelijk voor een superprijsje!


Motivate - A.I. Sports


Het is toch een heerlijk gevoel om je energiek te voelen, om overal zin in te hebben? Als je energiek voelt, train je beter, ben je productiever, eigenlijk wordt de kwaliteit van je hele leven beter. Stel je eens voor dat je altijd vol energie zit... Hoe zou je leven er dan uit zien? Nooit te moe voor trainingen, werk, studie of ook niet geheel onbelangrijk, voor sex.

Met Motivate ben jij in staat om voor elk moment in je leven te kiezen hoe energiek jij je wilt voelen. Met een dosering van 1 tot 4 capsules Motivate kun je zelf kiezen voor een lichte pick me up tot je baden in een enorme hoeveelheid bruisend energie.

S' avonds naar de sportschool? 'S ochtends fluitend op je werk verschijnen? Uren achter elkaar studeren? Tot in de kleine uurtje stappen? Je hebt volledige controle met Motivate!

motivate banner

Recover pro - AI sports


RecoverPro het verfrissende hersteldrankje

Hoe zou het vinden om door middel van een heerlijk drankje wat je de hele dag door kan drinken, de spieropbouw en je vetverlies positief kan beïnvloeden? Niet gek he?

Maak kennis met RecoverPro van AI Sports Nutrition.

Aminozuren, het klinkt zo simpel maar de juiste aminozuren in de juiste doseringen kunnen uiterst effectief zijn.

Leucine is zo'n krachtig aminozuur. In de juiste dosering (en in combinatie met andere aminozuren of eiwitten) heeft het een directe invloed op de spieropbouw.

RecoverPro

" Minder spierafbraak
" Merkbaar meer vetverlies
" Merkbaar meer spieropbouw
" Erg lekkere smaken
" Perfect om als frisdrank te drinken
" Perfect voor tijdens kracht en cardio trainingen
" Unieke verhouding van Leucine en de twee andere BCAA's.
" In twee heerlijke smaken; Lemon en Raspberry.

Motivate - Productinformatie


Hoe werkt Motivate?
Motivate bevat een vijftal ingrediënten in een zeer specifieke verhouding. Juist deze verhouding geeft het energieke effect zonder vorm van bijwerkingen (nervositeit, onrustig gevoel in je maag).

Ingrediënt 1) Schizandra. Dit natuurlijk kruidenextract is een sterke adaptogeen. Adaptogeen helpen het lichaam met stress om te gaan en de geest te scherpen. Schizandra heeft een stimulerende invloed op het zenuwstelsel.

Ingrediënt 2) Geranium extract (1,3 dimethylamylamine). Deze stof heeft een zeer krachtige energieke werking. Een bonus is dat deze stof ook het ververlies stimuleert door de eetlust te verminderen en de verbranding te verhogen.

Ingrediënt 3) Cafeïne. Cafeïne verhoogt de alertheid en geeft een energiek gevoel.

Ingrediënt 4) Glutamine. Dit aminozuur kan dienen als alternatieve energiebron voor het lichaam

ingrediënt 5) Taurine. Bekend van de meest verkochte energiedrank ter wereld!


GEBRUIKERSERVARINGEN


Paul Simmons, Uniontown, Oh:
“Eindelijk een energie supplemente dat doet wat het beloofd. Geen crash, geen zenuwachtig gevoel, gewoon lekkere energie dat me de hele dag door hielp. Geweldig Product!"

Sammie Allen Salt Lake, City Utah:
"De dosering van Motivate is perfect voor mij. Als ik een kleine lick me up aan het eind van de dag nodig heb, neem ik misschien 1 of 2 capsules. Als ik een meedogenloze trainingen wil hebben of ga stappen, neem ik de volledige dosering van 4 capsules. Het blijft oneindig lang werken en geeft geen crash zoals geadverteerd. Een potje gaat heel veel dosering mee en is veel goedkoper dan als ik energiedrankjes zou moeten drinken."

Bruce Muller Pittsburg, PA:
"Deze sh*t krijgt je wel van de bank af!. M'n vrouw gebruikt het tijdens het huishouden en dan is ze net de Tasmanian Devil. Het is net als of je niet meer wilt stoppen, geweldig. Ik gebruik het 's ochtends in plaats van koffie, gewoon 1 capsule. Het resultaat is een lekker in m'n vel zittende ik, vol zelfvertrouwen en een hoop werk dat ik klaar krijg. Om 14 uur neem ik vervolgens de 2de capsule; energiedrankjes kunnen niet eens in de schaduw hiervan staan. Ik neem er vervolgens nog 2 voor mijn training. Ik blijf dan maar doorgaan! Hierna verdwijnen langzaam de effecten zonder crash die ik van energiedrankjes en koffie wel heb. Ik gebruik Motivate bijna iedere dag en ik denk dat iedereen welvaart bij het gebruik van MotivateI"

Tanner Lee San Francisco, CA:
"Ik heb een hekel aan benen training; ik bedoeI, ik doe liever 2 arm trainingen dan 1 beentraining. Ze zijn zo zwaar dat ze je een uitgeput gevoel geven. Nu neem ik 3 capsules Motivate en hierdoor vind het niet langer erg benen te trainen. Het is zelfs zo dat ik naar de beentrainingen uitkijk omdat ik dat Motivate kan nemen. Een ander moment wanneer ik veel aan Motivate heb is tijdens het studeren. Ik ben niet echt gemotiveerd om altijd m'n huiswerk te doen, maar met 1-2 capsules Motivate (of 3 wanneer ik echt moe ben) kan ik me urenlang concentreren. Het is verbazingwekkend hoe goed ik me kan focussen met Motivate. Ik kan sneller lezen en daarbij nog steeds begrijpen wat ik lees. Ik weet niet zeker of m'n cijfers er ook daadwerkelijk beter op zijn geworden, maar het heeft zeker geen kwaad gedaan. Er zijn samples van Motivate, althans die waren er in ieder geval wel. Probeer het eens om te kijken wat je er van vindt"

Recover pro - AI Sports


RecoverPro bevat 3 aminozuren (de 3 BCAAs) in een unieke verhouding, namelijk vier keer zoveel leucine als de 2 andere aminozuren. Er ontstaat hiermee een soort super BCAA product met een krachtige invloed op zowel de spieropbouw als op het vetverlies.De prijs en de bijzonder lekkere smaken van RecoverPro maken het ook een uitermate geschikt product om tussen en tijdens de maaltijd te drinken. Elke maaltijd wordt met RecoverPro meer spieropbouwend.

Gebruikers van RecoverPro geven aan dat ze meer ververlies en spieropbouw ervaren als ze RecoverPro voor/tijdens/na de trainingen gebruiken. Door RecoverPro ook op andere tijdstippen te nemen, kan dit effect nog verder versterkt worden.

Motivate - Gebruik


- Neem de eerste keer 1-2 capsules Motivate.
- Na 30 minuten kun je indien gewenst nog 1-2 capsules Motivate nemen.
- 1 capsule geeft een licht energief effect, terwijl 4 capsules een krachtig energief effect geven.
- Neem afhankelijk van de situatie en/of persoonlijke voorkeur de volgende keer 1-4 capsules. Neem nooit meer dan 4 capsules per dag.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Recover pro - Gebruik


- Mix 1-3 maatscheppen Recover Pro met 250-750 ml water.
- Tip: mix 4-6 maatscheppen Recover Pro in een 1,5 water fles en leg deze in de koelkast.
- De volgende dag heb je een kant en klare frisdrank
- De beste tijdstip om RecoverPro te nemen is rondom de training.
- Begin 15-20 minuten voor de training te drinken en blijf gedurende de training kleine slokjes nemen.
- Neem na de training eventueel nog een dosering Recover Pro.

Samenstelling - Motivate


motivate Samenstelling

Recover pro - Samenstelling


Recover Pro Samenstelling


Goed te combineren met

 • ALTIJD BEREIKBAAR!
 • Onze klantenservice is er voor u!
  Heeft u vragen laat het ons weten
  we zijn u zo snel mogelijk van dienst
  telefonisch of via mail

 • Per Mail:info@bodylab.nl
  Per Telefoon:Ma-Vr. 9.00-21.30 uur
  071-4081726
© Copyright BodyView B.V. | Bodylab is een handelsmerk van BodyView | All rights reserved