TCX Fatburner 60 caps BBeX
TCX Fatburner 60 caps  
BBeX
Normaal:  € 29.50
Vanaf 1 Bespaar   € 5.60 p/st   € 23.90
Aantal  
Bespaar   € 5.60
Totaal   € 23.90

Voor 22.00 besteld,
morgen in huis

TCX Fatburner - BBEX

TCX - Thermogenic, Camp stimulating, X-FAT burner

Muscleandfitness
De apothekers van BBeX hebben zich de afgelopen jaren beziggehouden met alle wetenschappelijke ontwikkelingen omtrent vetverbranding. Opvallend was het feit dat veel Fatburners maar een deel van de vet verbrandingscyclus aanpakken. Tijdens de ontwikkeling van TCX is er nadrukkelijk op gelet dat er geen stappen in de vet verbrandingscyclus worden overgeslagen. Deze sterke formule ondersteunt vanaf het begin tot het eind de vet verbranding. TCX is een absolute doorbraak op het gebied van Fatburners en zal de markt sterk gaan beinvloeden. Je voelt direct dat dit product echt werkt: honger blijft weg, energie gaat omhoog en opvallend is de warmte productie die met dit product vrijkomt.

TCX Fatburner - BBEX


De unieke vetverbrandende werking van TCX in 4 stappen
Lichaamsvet wordt niet zomaar afgebroken bij een calorieen tekort. Het tekort is wel een absolute voorwaarde om een alternatieve energiebron aan te spreken, maar om vet te verbranden moet het wel beschikbaar zijn als brandstof. Het lichaamsvet is namelijk opgeslagen in de vetcel en zal eerst vloeibaar moeten worden gemaakt zodat het als energie verbrand kan worden. Hoe dit proces zich daadwerkelijk voltrekt en hoe TCX hierin ondersteunt kunt u in de volgende 4 stappen lezen:

STAP 1. Op de eerste plaats is het belangrijk dat er een calorieen tekort wordt gecreerd. TCX creert de ideale situatie om een calorietekort te bewerkstellingen. Het hongergevoel wordt waarneembaar onderdrukt en je krijgt een enorme energieboost. Daarnaast wordt de stofwisseling aanzienlijk versneld door het sterk verhogen van de lichaamstemperatuur.

STAP 2. Zodra het lichaam een calorieen tekort heeft kunnen we verder naar de tweede stap in het vetverbrandingsproces. TCX helpt om lichaamsvet beschikbaar te maken voor verbranding.

STAP 3. Hierna zorgt TCX ervoor dat het vet in de vetcel wordt afgebroken tot vloeibare vetzuren, zodat deze klaar zijn voor verbranding.

STAP 4. De vrijgemaakte vetzuren moeten daarna nog verbrand worden, dit gebeurt in de mitchondrieen in de spieren. Om het vloeibare vet naar deze plek te vervoeren zal het zich moeten hechten aan carnitine. Omdat dit aminozuur vaak tijdens een dieet minder in het lichaam voorkomt is deze vetcarrier toegevoegd aan de formule zodat de vetzuren daadwerkelijk als brandstof kunnen worden gebruikt.

TCX is een zeer complete formule die je lichaam op de juiste manier help in de strijdt tegen ongewenst lichaamsvet.

TCX Fatburner - Gebruik


- Afslanken: Neem 1 capsule TCX na een maaltijd. Niet meer dan 2 capsules per dag.
- Training: Neem 1 capsule TCX 30 minuten voor de training. Niet meer dan 2 capsules per dag.

TCX is een sterke Formule. We adviseren u dan ook om zich aan de aanbevolen dagdosering te houden. Let op: dit product is niet geschikt voor diabetici en hartproblemen.

Waarschuwing: Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen zoals cafeine en medicijnen. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen en niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg bij een overdosering onmiddellijk een arts. Dit product kan een verhoogd hartritme veroorzaken. TCX is ook niet geschikt voor personen/atleten die een cafeine vrij dieet hebben. Tevens raden wij dit product af voor personen beneden de 18 jaar.

TCX Fatburner - Samenstelling


samenstelling fatburner TCX • ALTIJD BEREIKBAAR!
 • Onze klantenservice is er voor u!
  Heeft u vragen laat het ons weten
  we zijn u zo snel mogelijk van dienst
  telefonisch of via mail

 • Per Mail:info@bodylab.nl
  Per Telefoon:Ma-Vr. 9.00-21.30 uur
  071-4081726
© Copyright BodyView B.V. | Bodylab is een handelsmerk van BodyView | All rights reserved