Animal Pak 44 packs Universal Nutrition
Universal Nutrition
€ 29.90
TCX Fatburner 60 caps BBeX
BBeX
€ 23.90
Bezorgen & Levertijden
Levertijden
Orders binnen NL worden verzonden met TNT Post en voor België en Duitsland maken wij gebruik van de DPD. Beide streven ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen. Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket.

PostNL biedt een pakket tweemaal aan. De aanbieding vindt plaats op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.30 uur.
DPD biedt een pakket driemaal aan. De aanbieding vindt plaats op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur.
Binnen 24 uur leveren
Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.
Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 22.00 uur of in het weekend besteld de bestelling de volgende werkdag (maandag) wordt verzonden en u de order dus dinsdag kunt verwachten.
Voorwaarde is dat de betaling bij ons gegarandeerd is voordat wij de order afsturen. In bijna alle gevallen is uw betaling via het online betalingsverkeer gegarandeerd en wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden. Uitzondering hierop is de betaalmethode overboeking. Doordat het betalingsverkeer tussen banken soms enkele dagen kan duren wordt dit pakket ook later afgestuurd.

Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:
- De bestelling is geplaatst voor 22.00 uur
- De betaling is goedgekeurd (in geval van overboeking moet de betaling dus eerst zijn voldaan)
Gratis Kado bij elke bestelling
Bij Bodylab.nl krijg je bij elke bestelling een gratis kado. Je kunt zelf kiezen welk gratis artikel je bij je bestelling wilt ontvangen. Het te kiezen kado is echter wel afhankelijk van je totale bestelbedrag. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende artikelen en vanaf welk bestelbedrag je ze kunt kiezen.


sample kado
Bezorgkosten
Voor Nederland en België bieden wij gratis verzending vanaf €20,-.
Indien uw bestelling onder dit bedrag uitkomt vragen we een bijdrage van €2,95.
Rembours (direct afrekenen met de postbode)
- Voor verzending onder rembours binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95.
- Voor verzending onder rembours binnen België vragen we een bijdrage van € 9,95.

Als een bestelling in meerdere leveringen moet plaatsvinden zijn de extra kosten voor Bodylab.nl.

Voor tarieven buiten de Benelux kunt u contact opnemen via de klantenservice
De zending volgen…. (tracktrace)
Zodra uw bestelling bij ons het magazijn verlaat krijgt u hier automatisch (via email) een bericht van. In deze bevestiging vermelden wij ook een zogenaamd ‘track & trace’ nummer. U kunt dan via internet uw bestelling met de deze specifieke code volgen.
Indien u niet thuis bent…
Als een pakket niet kan worden bezorgd, krijgt u een bericht. Hierop staat waar u het pakket binnen drie weken kunt afhalen. Ook kan de PostNL het pakket bij uw naaste buren afgeven. In dit geval zou de PostNL u hiervan op de hoogte brengen via een briefje in de bus.

Als u de zending zelf niet kunt afhalen, dan is er meestal een mogelijkheid om iemand te machtigen. Kijk op de achterzijde van het afhaalbericht voor meer informatie.

Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Indien een pakket retour komt en wij moeten het opnieuw versturen dan rekenen wij (opnieuw) een bijdrage in de verzendkosten.
Producten in BackOrder… (niet voorradig)
Mocht uw bestelling om een bepaalde reden niet (volledig) kunnen worden verwerkt dan brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte.
Mocht u binnen 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd geen producten noch communicatie hebben ontvangen, dan kan er iets fout gegaan zijn. Wij verzoeken u in dat geval om contact met ons op te nemen. Zodat wij er voor kunnen zorgen dat u niet onnodig op uw bestelling zit te wachten.
Op een ander adres bezorgen
Het is ook mogelijk om de order op een ander adres, dan uw huisadres het product te laten leveren. U kunt in het order proces bij het invullen van de naw-gegevens een apart afleveradres opgeven.
Afhalen
U kunt het artikel afhalen bij ons kantoor te Katwijk. Betaling contant of met PIN (vraag om de afhaalkorting). Openingstijden: 08.30 - 17.00 uur
Afhaaladres: Steenbakkerstraat 1, 2222 AT Katwijk (zh), Nederland
Veilig betalen
iDEAL
Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.
Paypal
Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. na betaling zal uw bestelling direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.
Klarna
Achteraf betalen met Klarna Factuur. Koop nu - betaal pas over 14 dagen! U ontvangt altijd eerst het product en daarna heeft u 14 dagen de tijd om te betalen.De factuur krijgt u via de post of per e-mail. De maximale orderwaarde is € 250,-. Door voor deze betaalmethode kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaardenvan Klarna.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Let op: Op basis van de door u ingevulde gegevens vindt er een kredietcheck plaats. Het is van groot belang dat u uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijkinvult.

Klarna Account
Als u kiest voor Klarna Account ontvangt u een factuur thuis, waarbij u zelf kuntbepalen of u deze in zijn geheel of in termijnen wilt betalen. Wanneer u kiest vooreen deelbetaling, ontvangt u maandelijks een overzicht waarop al uw aankopen metdeelbetaling worden gezet. Het bedrag dat u dan maandelijks moet betalen is minimaal€ 6,95, maar altijd tenminste 1/24ste van het totaalbedrag.Klik hier voor meer informatie over Klarna
Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck?
Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email :klantenservice@klarna.nl
Telefoon : 020 808 2852
Mistercash (België)
Mistercash is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 90% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem.
De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.
Creditcard
Bij Bodylab.nl kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa.
Uw bank autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.
Bank- / giro overschrijving
U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven.
Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit soms enkele dagen langer duren voordat wij de order kunnen verzenden.
Rembours (betalen bij de postbode)
Bij een bestelling onder rembours wordt de bestelling, mits voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Wij reken een bijdrage van € 4.95 voor deze dienst. In de regel wordt het pakket dan de volgende werkdag aangeboden door PostNL. U dient uw bestelling gepast en contant af te rekenen bij de postbode.
n.b.
Voor België bieden wij dezelfde service, echter brengen wij € 9,95 in rekening.
Veilige betaalplatform
Alle online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens zoals iDeal, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Multisafepay betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt Bodylab.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door Bodylab.nl naar het opgegeven adres verstuurd. iDeal.nl heeft dus geen inzage in de ideal of creditcard- en betalingsgegevens.

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Bodylab.nl is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.
Terugbetaling
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Contact
Onze klantenservice staat klaar om u snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met de producten die we verkopen.

U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax. Daarnaast kunt u natuurlijk langskomen bij ons magazijn in Katwijk.
e-mail
info@bodylab.nl
Bodylab.nl reageert snel op vragen via e-mail. Wij proberen u binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie te geven.
Telefoon
Tijdens onze openingstijden wordt u vrijwel meteen te woord gestaan. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 071-4081726 op werkdagen is de klantenservice open van 8:30 - 21:30
Post
Correspondeert u liever per post, stuur deze dan naar:
Bodylab.nl
Postbus 3064
2220 CB Katwijk Zh
Nederland
Ons adres
Wilt u langskomen en direct uw bestelling meenemen? Dat kan , kom dan naar:
Bodylab.nl
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk Zh
Nederland
Openingstijden Magazijn
Maandag8:30 - 17:00
Dinsdag8:30 - 17:00
Woensdag8:30 - 17:00
Donderdag8:30 - 17:00
Vrijdag8:30 - 17:00
Op feestdagen gelden afwijkende openingstijden.
Ruilen & retourneren
14 dagen bedenktijd
Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Bodylab.nl te ontbinden.

U kunt dan de pakketen aan ons retourneren via de post:

- Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken.
- U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal Bodylab.nl niet accepteren.
- We verzoeken u een kopie van de factuur bij de retourzending toe te voegen.

Een retourpakket kunt u afgeven op het postkantoor.
Retouradres: Bodylab.nl - Postbus 3064 - 2220 CB Katwijk.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

Bodylab.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Bodylab.nl schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Bodylab.nl u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 30 dagen bijgeschreven op uw bank- of girorekening. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Orderproces
Online bestellen
Hier beschrijven wij voor u het order proces Stap voor stap!

Indien u een product tegen komt wat u graag wilt kopen, klik dan op de knop “bestellen” en het product komt in het winkelwagentje.

Stap 1 - winkelwagentje
Hier ziet u wat er in uw winkelwagentje zit.
klik op ‘verder winkelen’ wanneer u meer artikelen wilt bestellen.

Stap 2 – bevestigen
U bent akkoord met de producten in uw winkelwagentje en wilt de order bevestigen.

- Kies het land waar u de producten wilt laten leveren- Kies de betaalmethode die u wilt gebruiken- Controleer het eind bedrag- Klik zodra u akkoord bent op ‘Afrekenen’

Stap 3 - inloggen/registreren
1. Kies voor ‘inloggen’ indien u reeds een bestaande klant bent. Na deze keuze krijgt u een overzicht van uw bestelling met uw contact gegevens erbij. Controleer deze gegevens, indien u wijzigingen wilt aanbrengen kan dit gemakkelijk door op de knop ‘wijzigen’ te klikken.
2. Kies voor ‘registreren’ indien u voor het eerst bij ons besteld. Na deze keuze krijgt u de mogelijkheid om uw contact gegevens in te vullen. In het vervolg scherm controleert u deze gegevens, indien u wijzigingen wilt aanbrengen kan dit gemakkelijk door op de knop ‘wijzigen’ te klikken.

Stap 4 – Accepteren algemene voorwaarden
- Indien u akkoord bent kunt u de algemene voorwaarden accepteren door het hokje aan te vinken en op knop ‘afrekenen’ te klikken

Stap 5 - Afrekenen
- Indien u heeft gekozen voor de betaalmethode rembours, zult u naar het ‘bedankt scherm’ gaan en bent u dus klaar.
- Indien u heeft gekozen voor de betaalmethode Ideal, mistercash, overboeking of Creditcard wordt u doorgestuurd naar een beveiligd betaalplatform Multisafepay. Zodra u de betaalmethode heeft afgerond komt u terug op de site van Bodylab.nl op het ‘bedankt scherm” met een bevestiging van uw order.
Telefonisch bestellen
Telefonisch bestellen kan natuurlijk ook. Tijdens onze openingstijden wordt u vrijwel meteen te woord gestaan. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 071-4081726 op werkdagen is de klantenservice open van 8:30 - 21:30.

Wij kunnen voor telefonisch orders niet alle betaalmethode´s aanbieden in verband met beveiligd betaalverkeer. De betaalmethodes die wij u wel kunnen bieden bij telefonische bestellingen zijn:
- Overboeking
- Rembours
- Afhaalorders
Uw account
Om bij Bodylab.nl te bestellen, heeft u een account nodig. In dat account geeft u onder andere uw naam, adresgegevens, e-mailadres en betalingsgegevens op. Geef meteen aan of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. De toegang tot uw account is beveiligd met een door u gekozen wachtwoord. Schrijf je nu in>>>
Wijzigen NAW-gegevens
U kunt zelf in uw account uw gegevens (waaronder e-mailadres, adresgegevens en wachtwoord) wijzigen. Tevens kunt u hier meerdere factuur- en afleveradressen opgeven. Wijzig nu uw gegevens>>>
Wachtwoord vergeten?
Klik hier als u uw wachtwoord kwijt bent. Op de vervolgpagina vult u uw e-mailadres in en binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met een nieuwe wachtwoord, welke u zelf weer kan veranderen.
Order status/historie
Op uw persoonlijke Bodylab.nl pagina vindt u altijd een up-to-date overzicht van uw order historie en order status.
U kunt rechts drukken op de button “inloggen”, vervolgens verschijnt in de rechter menu blok –mijn account- met uw persoonlijke gegevens.
Annuleren van een order
Wilt u een reeds geplaatste bestelling annuleren? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Bodylab bv kenbaar te worden gemaakt. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden. Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is Bodylab bv genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.
Wijzigen van een order
Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op.
Suggesties & Klachten
Suggesties
Bodylab.nl investeert veel in service en betaalbare kwaliteit, hiervan ziet u de resultaten. Mond-tot-mond reclame is daarbij uitermate belangrijk. Heeft u suggesties qua:
assortiment of verbeteringen aan de website laat het ons weten via email:
info@Bodylab.nl

Wij vragen u: Bent u tevreden? Zo ja, zegt het voort. Zo nee, laat het ons dan weten.
Klachten
Heeft u een klacht, laat het ons weten via info@bodylab.nl. We streven ernaar om binnen 48 uur te antwoorden.

Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling dan kunt u zich ook schriftelijk richten tot onze directie:

Bodylab.nl
t.a.v. De Directie
Postbus 3064
2220 CB Katwijk
Nederland
Over Bodylab.nl
Wie is Bodylab.nl?
Bodylab.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Bodylabers en krachtsporters.

Wij zorgen voor gunstige inkoopprijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continu werken we aan het voordeel voor onze klanten. Door te bezuinigen en te automatiseren kunnen we u continu de laagste prijs garantie geven. Product elders in Nederland of België goedkoper gezien? Laat het ons weten!
Bodylab.nl voor wie?
Bodylab.nl richt zich op iedereen die waarde hecht aan een gezond en sportief uiterlijk, fitness, krachtsporters en bodybuilders. Bodylab.nl besteedt veel zorg aan de selectie van een up to date en door voedingsdeskundige uitgezocht assortiment.
Bodylab en de volksgezondheid
Bodylab ziet er op toe alleen producten op de markt te brengen die geen risico vormen voor de volksgezondheid. Daarnaast behoudt iedereen een eigen verantwoordelijkheid voor het op de juiste manier gebruiken van het product volgens de gebruiksaanwijzing.

In het kader van de volksgezondheid raadt Bodylab de gebruiker het volgende aan:

- Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
- Overschrijd de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing niet.
- Stel gerust uw vraag aan onze klantenservice als u ergens twijfels over hebt.
- Raadpleeg eerst uw behandelend arts voor u start met het gebruik van een voedingssupplement of sportvoeding,
        - als u medische aandoeningen heeft
        - en/of onder behandeling van een arts staat
        - en/of geneesmiddelen gebruikt.
- Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.
- Een voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een gevarieerde voeding.

Warenwet
Bodylab.nl verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet. Bodylab.nl conformeert zich aan deze wettelijke eisen bij het samenstellen van het assortiment. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport. U dient als (gecontroleerde) wedstrijdatleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door uw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport
Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt
Huismerk
De kwaliteit van het BODYLAB.NL huismerk is zeker vergelijkbaar met die van de ´grote` merken. Alle producten van het huismerk worden gefabriceerd onder HACCP+ en GMP standaards. Deze standaards gelden voor de productie van voedingssupplementen binnen Europa en waarborgen de kwaliteit van de producten. Alle grondstoffen worden bij binnenkomst uitvoerig gekeurd voordat we ze vrijgeven voor productie. De productie valt strikt onder toezicht van apothekers.

Doordat het BODYLAB.NL label alleen wordt geleverd via internet en direct aan de consument, hebben wij geen last van dure promotiemiddelen en de kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen we met onze klanten waardoor u een lagere prijs betaald, voor de hoogste kwaliteit.
Assortiment
Naast producten van het huismerk voert Bodylab.nl ook populaire producten van andere merken. Wij werken in principe alleen met gerenommeerde merken die hun kwaliteit al lang geleden hebben bewezen. Voordat wij de producten plaatsen in onze shop hebben wij ze uiteraard eerst uitvoerig getest op betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
Elke dag de laagste prijs!
Waarom zou je bij Bodylab.nl meer betalen?
Wij hanteren simpel weg de regel ELKE DAG DE LAAGSTE PRIJS.

Dagelijks controleren wij de marktprijzen en passen deze aan, mocht je ondanks toch nog ergens een product voor minder tegen komen, dan zullen wij onze prijs direct voor je aanpassen. Zo hoef je nooit meer te shoppen en heb je altijd de beste prijs voor je product. Bodylab.nl is en blijft de goedkoopste!

Spelregels

- Het product dient geheel vergelijkbaar te zijn, dus merk, product en inhoud dienen overeen te komen
- Het product dient direct leverbaar te zijn bij de concurrentie
- Het product dient te worden geleverd met gelijke leveringsvoorwaarden
- Vermeld waar u dit product bent tegengekomen en voor welke prijs
- Achteraf / na bestelling kan geen aanspraak worden gemaakt op deze regeling

De vergelijking geldt niet voor

- Webwinkels gevestigd buiten NL en BE
- Webwinkels zonder vermelding van KvK en/of BTW nummer
Kassakorting Bij Bodylab.nl
Je ontvangt extra korting op geselecteerde producten.
De korting wordt verrekend in de winkelwagen.

               
5%Korting vanaf€49,95
10% Korting vanaf€99,95
15% Korting vanaf€199,95

Nieuwsbrief
Wil je ten alle tijden als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws en scherpe aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief. Wekelijks trakteert Bodylab.nl je op een fantastische aanbieding die we alleen bekend maken via de nieuwsbrief. De aanbiedingen zal altijd zeer scherp en maar een week geldig. De moeite waard dus om in de gaten te houden. Schrijf je nu in>>>
Veiligheid & privacy
Privacy Statement
Bodylab.nl is een handelsmerk van BodyView B.V.

BodyView B.V. heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website(s) van BodyView B.V. met persoonlijke informatie omgaan. Het betreft hier de volgende websites: www.bodylab.nl

Alle gegevens die door BodyView B.V. worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan BodyView B.V. geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door BodyView B.V. is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers.
We gebruiken uw IP adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites. Het IP adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Onze sites maken gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het voor ons mogelijk maakt om bepaalde login informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, maar slechts machines. Elke bezoeker kan zijn/haar computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd.

Onze registratieformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien (zoals naam, adres, email en functie).
Onze sites bevatten links naar andere sites en sites van (business) partners die niet tot de BodyView B.V. behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

In uitzonderingsgevallen deelt BodyView B.V. informatie met nauwkeurig gekozen partners om beter aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult daarvan altijd op de hoogte worden gebracht.

BodyView B.V. gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.
BodyView B.V. zal naar aanleiding van eenn verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit onze database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn gegevens aanpassen en wijzigen.
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Bodylab.nl is een handelsmerk van BodyView B.V.
Steenbakkerstraat 1, 2222 AT Katwijk, Nederland
KvK Leiden 23077029, BTW nr. NL8065.22.124B01

ART. 1 Aanbieding/overeenkomsten

BodyView B.V. behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

ART. 2 Bestellingen/communicatie

Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enige ander communicatiemiddel in het verkeer met BodyView B.V. is BodyView B.V. niet aansprakelijk, tenzij en voorzover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van BodyView B.V.

ART. 3 Bezorgkosten

Voor Nederland en België bieden wij gratis verzending vanaf €20,-.
Indien uw bestelling onder dit bedrag uitkomt vragen we een bijdrage van €2,95.

Rembours (direct afrekenen met de postbode)

- Voor verzending onder rembours binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95.
- Voor verzending onder rembours binnen België vragen we een bijdrage van € 9,95.

Als een bestelling in meerdere leveringen moet plaatsvinden zijn de extra kosten voor BodyView B.V..

Voor tarieven buiten de Benelux kunt u contact opnemen via de klantenservice

ART. 4 Leveringstermijn

Nadat de betaling is gewaarborgd streven we ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken. Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 22.00 uur of in het weekend besteld de bestelling de volgende werkdag (maandag) wordt verzonden en u de order dus dinsdag kunt verwachten.

Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:
- De bestelling is geplaatst voor 22.00 uur
- De betaling is goedgekeurd (in geval van overboeking moet de betaling dus eerst zijn voldaan)

ART. 5 Betaling

Voor online betalingen werkt BodyView B.V. samen met het beveiligde online platform multisafepay, bestellingen via de internetsite kunnen op de volgende manieren worden betaald:

 • IDeal
 • Mistercash (België)
 • vooruitbetaling
 • Visa
 • Mastercard
 • Rembours (afrekenen met de postbode)
Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. BodyView B.V. is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.

ART. 6 Overmacht

In geval BodyView B.V. door overmacht verhinderd is de overeenkomst geheel of gedeeltelijk na te komen en/of verhinderd is de overeenkomst tijdig na te komen, is BodyView B.V. niet aansprakelijk voor enige schade. Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan BodyView B.V. kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

ART. 7 Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de koper al hetgeen hij op grond van enige overeenkomst aan BodyView B.V. verschuldigd is, heeft voldaan. Het risico terzake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op de koper over. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen door de klant in ontvangst zijn genomen. De koper is gehouden om, op zijn kosten, aan de terugneming gekochte en afgeleverde producten zijn medewerking te verlenen, in geval hij op enigerlei wijze ten opzichte van BodyView B.V. in gebreke zal zijn.

ART. 8 Reclames en aansprakelijkheid

De koper is gehouden de producten direct na aflevering te onderzoeken of deze aan de overeenkomst beantwoorden. Klachten dienen op straffe van verval van alle rechten binnen 14 (veertien) werkdagen na het tijdstip van aflevering van de producten schriftelijk bij BodyView B.V. te worden ingediend, onder gespecificeerde opgave van de aard van de klachten ten aanzien van de afgeleverde producten.

ART. 9 Retourneren

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met BodyView B.V. te ontbinden. Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken. U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal BodyView B.V. niet accepteren.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.
BodyView B.V. behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.
Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van BodyView B.V. schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal BodyView B.V. u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

ART. 10 Privacy

De door koper verstrekte gegevens worden opgenomen in het BodyView B.V. klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en voor marketingdoeleinden. Zie ook onze privacy statement.

ART. 11 Intellectuele en industriële eigendomsrechten

Koper dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door BodyView B.V. geleverde producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren.

ART. 12 Diversen

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze leveringsvoorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze leveringsvoorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing

Geschillen tussen partijen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland. en voor marketingdoeleinden. Zie ook onze privacy statement.
 • ALTIJD BEREIKBAAR!
 • Onze klantenservice is er voor u!
  Heeft u vragen laat het ons weten
  we zijn u zo snel mogelijk van dienst
  telefonisch of via mail

 • Per Mail:info@bodylab.nl
  Per Telefoon:Ma-Vr. 9.00-21.30 uur
  071-4081726
© Copyright BodyView B.V. | Bodylab is een handelsmerk van BodyView | All rights reserved