Bereik jouw doelen

Sportvoeding en supplementen koop je bij Bodylab

Bodylab is al meer dan 15 jaar de online shop voor sportvoeding en supplementen. Naast een breed assortiment van enkel de beste merken is Bodylab ook sterk vertegenwoordigd met het eigen Bodylab24 merk.

Sportvoeding voor fitness, krachttraining en afslanken

Bodylab is gespecialiseerd in sportvoeding voor fitness en krachttraining. Onze producten zijn gericht op iedereen die bezig is om meer spiermassa op te bouwen en fitter en sterker wil worden. Daarnaast hebben we binnen onze shop ook diverse producten voor mensen die willen afvallen. Of je nu als bodybuilder wilt droogtrainen of als niet sporter wilt afslanken, wij bieden jou de beste producten, informatie en tips.

Sportvoeding online kopen of direct afhalen?

Bodylab is een webshop en gevestigd in Katwijk aan zee. Binnen zowel Nederland als België versturen we razend snel. Indien je op werkdagen voor 22:00 besteld wordt jouw pakket de volgende dag al bij je bezorgd. Naast de beste kwaliteit en de scherpste prijzen krijg je bij Bodylab ook altijd een kado bij elke bestelling. Op onze fysieke locatie is het ook mogelijk om jouw bestelling af te halen. Indien je niet wilt wachten en je producten direct wilt meenemen dan kun je ons tijdens kantooruren bezoeken. We zijn goed bereikbaar vanuit de richting Leiden, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Service, advies en informatie

Als online specialist zijn we goed bereikbaar via whatsapp, telefoon en e-mail. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren. Onze klantenservice heeft zeer ruime openingstijden en helpt je graag met vragen over producten en bestellingen. In ons blog publiceren we wekelijks nieuwe artikelen over fitness, sport, voeding, afvallen en sportvoeding. Indien je op de hoogte wilt blijven, volg ons dan op social media.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op