Vloeibare aminozuren

Aminozuren zijn veel gebruikte supplementen in de sportwereld. De aminozuren zijn ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. Makkelijk in gebruik en snel opneembaar in het lichaam. Je vind hier verschillende vloeibare aminozuur supplementen. Onderaan deze pagina vind je uitgebreide informatie over vloeibare aminozuren. Voor overige vragen over vloeibare aminozuren staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar! Meer lezen...
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Liquid Amino 1000 ml
Liquid Amino 1000 ml Universal Nutrition
19.90
Liquid Amino  946 ml
Liquid Amino 946 ml Stacker2
24.90
Amino Liquid 1000 ml
Amino Liquid 1000 ml Bodylab24
13.99
Amino Liquid 50   1.0 ltr.
Amino Liquid 50 1.0 ltr. SCITEC Nutrition
24.90
10%korting
BCAA Liquid 1.0 Ltr
BCAA Liquid 1.0 Ltr NUTREND
18.90 16.90
BCAA Liquid 500 ml
BCAA Liquid 500 ml NUTREND
12.90
Liquid Amino 1000 ml
Liquid Amino 1000 ml BioTech USA
14.90
Amino Power Liquid 500 ml
Amino Power Liquid 500 ml NUTREND
13.90
1 - 8 van 8Producten per pagina:

Aminozuren in vloeibare vorm - alles over Liquid Aminos.

  1. Voor wie zijn vloeibare aminozuren geschikt?
  2. Wanneer vloeibare aminozuren nemen?
  3. Hoe kies ik de juiste vloeibare aminozuren?
  4. Hoe gebruik je vloeibare aminozuren?
  5. Voordelen vloeibare aminozuren
  6. Wat bevatten vloeibare aminozuren?

Voor wie zijn vloeibare aminozuren geschikt?

Vloeibare aminozuren zijn met name geschikt voor krachtsporters of intensieve sporters die veel vragen van hun spieren. Aminozuren zijn eigenlijk de bouwstenen waaruit eiwitten zijn opgebouwd. Na een zware training hebben de spieren eiwitten nodig om zo snel mogelijk te herstellen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. De vloeibare aminozuren zijn handig in gebruik en worden snel door het lichaam opgenomen.

Hoe gebruik je vloeibare aminozuren?

Het handige van vloeibare aminozuren is natuurlijk dat je er geen water of shaker bij nodig hebt. Je kan de vloeibare aminozuren zo opdrinken. Ook is de vloeibare vorm handig wanneer je het lastig vind om capsules te slikken of in geval van aminozuur poeder geen shaker bij de handig hebt.

Wanneer moeten aminozuren en vloeibare aminozuren genomen worden?

Je kan op ieder moment van de dag aminozuren gebruiken. Over het algemeen worden de extra aminozuren genomen na de training. Op dagen zonder training worden de aminozuren vaak ‘ochtends genomen. De aminozuren inname kan ook gecombineerd worden met het gebruik van een eiwitshakes

Hoe kies ik de juiste vloeibare aminozuren?

Het kiezen van de juiste vloeibare aminozuren is persoonlijk. Kijk goed welke aminozuren er in welke hoeveelheden in het product zitten. Daarnaast is de vorm belangrijk. Een whey hydrolisaat is een hele andere variant dan bijvoorbeeld een collageen eiwit. Ook kan je kijken naar de toevoegingen. Zitten er bepaalde mineralen bij die je normaal gesproken apart neemt kan dit voor jou natuurlijk geschikt zijn. Als laatste kan natuurlijk de smaak bepalend zijn. Maar over smaakt valt niet te twisten dus daar laten we de keuze geheel aan jullie.

Wat zijn de voordelen van vloeibare aminozuren?

Vloeibare aminozuur supplementen worden ook wel liquid-amino’s genoemd. Het grote voordeel van vloeibare aminozuren is de snelle opname. De aanwezige aminozuren zijn vaak peptiden of vrije vorm aminozuren en hoeven daardoor nauwelijks door het lichaam te worden verteerd en verwerkt. Daardoor zijn ze extra snel opneembaar. Aminozuren in vloeibare vorm zijn verkrijgbaar in verschillende handige verpakkingen. Bijvoorbeeld in kleine shots van 25 milliliter tot shots met een capaciteit van 100 milliliter. Een makkelijk alternatief voor aminozuren in capsule of poedervorm.

Wat bevatten de vloeibare aminozuur supplementen?

Vloeibare aminozuur supplementen bevatten 20 verschillende aminozuren die bestaan uit essentiële en semi-essentiële aminozuren. Deze aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en zoals je misschien weet dragen eiwitten bij aan de opbouw en onderhoud van de spiermassa. De meest bekende aminozuren zijn beta alanine, carnitine, arginine en de BCAA’s, valine, isoleucine en leucine. Aan sommige vloeibare aminozuur supplementen zijn ook nog verschillende vitamine en mineralen toegevoegd.