Artikel

Natasja Evers - Buiten trainen!

Nu we langzaam richting de zomer gaan , en al even van wat zomerse dagen hebben mogen proeven, is het voor veel meiden belangrijk om er in de zomer ook goed bij te lopen. Met deze zomerse dagen is een sportschool niet erg uitnodigend. Vaak is het er veel te warm. Zeker midden op een dag. Dus waarom gaan we niet het aangename met het nuttige combineren en lekker buiten bezig zijn?

Outdoor workout

Buiten trainen heeft natuurlijk meerdere voordelen, naast dat je lekker in de buitenlucht bezig bent. Zo zou de buitenlucht stress verlagen. Wanneer je dan ook nog een lekker workout doet, is dit helemaal een win win.
Ook kun je het je geld kan besparen op een abonnement van de sportschool, én kan je ook gaan wanneer je zelf wil. Je zit niet vast aan een bepaald tijdstip dat een les geven wordt, of wanneer de spotschool open gaat.

Maar wat ga je nu buiten doen?

Wanneer je wil gaan cardio-en, zou je natuurlijk kunnen hardlopen. Of gewoon een heerlijke wandeling maken, wanneer je, net als ik, niet zo van hardlopen houdt. Maar wat dacht je van skeeleren? Korte broek aan, zonnebril en gaan!

Wanneer je meer kracht gerelateerde oefeningen wil doen, kan je natuurlijk ook een speeltuintje op zoeken. Aan de rekken en stangen kun je veel oefeningen doen. Denk hierbij aan dippen, optrekken, push ups etc. Zo heb je je een eigen bootcamp les!

HIIT workout

Zelf kan je natuurlijk ook een HIIT workout buiten doen. Ik heb er éen bedacht voor jullie. De workout bestaat uit een aantal oefeningen. De oefeningen doe je zo snel mogelijk achter elkaar. Heb je ze allemaal gehad, ben je klaar met ronde 1. Even rusten en door naar de volgende ronde. 15 a 20 minuten, zo veel mogelijk rondes als je kan.

- 100 meter sprint
- 10 push ups
- 10 burpees
- 30 seconden planken
- 20 squat jumps
- 20 mountain climbers
- 20 jumping jacks
- 20 dips (wanneer er een bankje oid is)
- Lunges terug naar het start punt

Vergeet bij het buiten trainen niet dat je voldoende moet drinken, zeker met de warmte.

Ik ben erg benieuwd wie van jullie mijn HIIT workout gaat doen. Laten jullie me het weten?

Ik ben te volgen op instagram @natasjaevers, maar ook via mijn blog Happygains.nl

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.