Recept

Protein brownies

chocolate brownies

Waarschijnlijk een ‘guilty pleasure’ van velen en daarom meestal niet passend binnen een streng dieet. Ben je toch opzoek naar een gezondere variant op deze ongezonde snack? Dan is dit Protein brownie recept misschien wel wat voor je. We hebben onderaan het recept de voedingswaarde bijgevoegd om ervoor te zorgen dat je exact weet wat je binnenkrijgt.

Whey Protein (2000g)

Eiwitpoeder van de hoogste kwaliteit. Perfect voor uw eiwitshake en als ingrediënt in eiwitrijke bakrecepten.

Kooktijd:
40 min
moeilijkheid:
gemiddeld

Ingrediënten:

Für eine Person

Wat heb je nodig?

  • 370 g uitgelekte bruine bonen
  • 100 g rijpe banaan
  • 50 g dadels
  • 50 g Bodylab Whey Protein (Vanille)
  • 10 g cacaopoeder
  • 5 g bakpoeder
  • 75 ml halfvolle melk
  • 30 g 92% chocolade

Bereiding:

  1. Om er voor te zorgen dat de oven warm is op het moment dat de brownie’s klaar zijn, is het belangrijk dat je de oven nu alvast aanzet. Zet de oven aan op 180 graden op een stand met onder en bovenwarmte.
  2. Dadels zijn lastig te mixen, het is daarom aan te raden om ze eerst even in lauw warm water te laten weken. Leg de dadels 10 minuten in het water.
  3. Doe als eerste de halfvolle melk in de mixer. Voeg vervolgens de 370 gram bonen toe en de banaan toe en mix dit allemaal door elkaar tot het een gladde substantie is
  4. De dadels zijn inmiddels zacht genoeg om gemixt te worden, voeg deze samen met de overige ingrediënten toe aan de substantie. Mix nogmaals tot het een gladde deeg is.
  5. Voeg als laatste de 30g chocolade toe aan het deeg. Doe alles vervolgens in een vierkante bakvorm en zet het 30 minuten in de oven.
Enjoy clean cheating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op