Recept

Oreo Chocolate Dream met wei eiwit

oreo cake

Oreos, voor veel mensen past deze snack niet in hun uitgebalanceerde dieet maar desondanks blijft het een echte ‘guilty pleasure’.
Dit recept is dan ook gemaakt met toevoeging van deze overheerlijke koekjes. Door toevoeging van onze Whey is het een recept wat eiwitrijk is en daarom misschien qua koolhydraten niet in elk dieet past maar qua eiwitten des te beter. In deze tijd dat veel van jullie aan het bulken zijn moet een lekkere snack met Oreos vast een keer kunnen.

Whey Protein bij Bodylab

Eiwitpoeder van de hoogste kwaliteit. Deze eiwit shake bevat een hoge hoeveelheid proteïnen per shake met weinig calorieën.

Kooktijd:
30 min
moeilijkheid:
gemiddeld

Ingrediënten:

Voor één portie

Wat heb je nodig?

Bereiding:

  1. We beginnen met het voorverwarmen van de oven op 160 graden.
  2. Pak vervolgens de Instant Oats/speltbloem of Bodylab Pure Oats, Bodylab Whey Protein - Chocolate en Cacoapoeder en meng dit door elkaar heen.
  3. Doe daarna de zoete aardappelen, de banaan en het scheutje melk in een keukenmachine/blender en doe dit bij de instant oats en andere ingrediënten. Roer dit goed door elkaar en giet het mengsel in de taartvorm.
  4. Zet de taartvorm 15-20 minuten in de oven zodat de bodem gaar kan worden.
  5. Wanneer de taartvorm in de oven staat is het tijd voor het bovenste gedeelte van de taart. Meng de kwark en de yoghurt door elkaar en voeg eventueel nog een schep Whey toe. Giet de 5 gesmolten gelatine bladeren bij het mengsel en roer goed door elkaar.
  6. Giet het mengsel in de taartvorm en verdeel over de bodem van de taart. Breek vervolgens wat Oreo’s in stukjes en verdeel deze over de taart.

    Zet de taart één nacht in de koelkast zodat deze op kan stijven.
Enjoy clean eating!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op