Artikel

Sport en film culthelden Jean Claude van Damme en Dolph Lundgren samen te zien in nieuwe film!

Blog Placeholder

Sport en film culthelden Jean-claude van Damme en Dolph Lundgren zijn voor het eerst sinds lange tijd weer eens in een film samen te zien. Anders dan de laatste film waarin van Damme en Lundgren samen speelde., Universal Soldier, zullen de twee heren dit keer niet tegenover elkaar staan maar te zien zijn als bondgenoten. Mocht je op hele gekke wijze niet precies weten wie Jean Claude van Damme en Dolph Lungren zijn… Hier een korte uitleg.

Jean Claude van Damme
Jean Claude van Damme is een van origine Belgische acteur en sportman. 60+ en topfit! Een van de bekenste films waarin hij gespeeld heeft is Bloodsport, Universal Soldiers, Sudden Death en iets recenter the Expendables 2.

Hier onder zie je bijvoorbeeld een van zijn bekendste scenes uit Bloodsport

Buiten dat Jean Claude van Damme een goede acteur is heeft van Damme ook heel aantal karate en kickbox kampioenschappen op zijn naam staan. In de tijd dat van Damme op hoog niveau aan Karate deed heeft hij een record van 44 gewonnen en 4 verloren wedstrijden behaald. Later begon Van Damme ook aan bodybuildingwedstrijden mee te doen en werd hij zelfs Mr Belgium genoemd.

Mocht je op hele gekke wijze niet precies weten wie Jean Claude van Damme en Dolph Lungren zijn… Hier een korte uitleg.

Dolph Lundgren

Dolph Lundgren is een van origine Zweedse acteur die vooral bekend is geworden om zijn debuutfilm, James Bond (a view to kill). Ook is deze acteur in meerdere dezelfde films als Jean Claude van Damme te zien zoals Universal Soldiers en The Expendables. Lundgren is zeker geen onbekende in de sportwereld. Lundgren begon al vroeg in zijn leven met verschillende soorten martial arts en is met zijn top fysiek ook te zien in veel Bodybuilding training videos’s in de jaren 70 en 80. Een tijd dat vele in Nederland nog niet bekend waren met de Bodybuilding wereld.

Hier onder zie je bijvoorbeeld wat scenes uit de Peronal workout homevideo van Dolph Lundgren; Maximum Potential.

De nieuwe film Blackwater

De nieuwe film van de 2 heren in gaan spelen gaat Black Water heten. Er is nog niet veel over de film bekend maar wat we nu al weten is dat de film Black Water gaat over een door van Damme gespeelde geheim agent die vastgehouden wordt in een CIA gevangenis in een Onderzeeboot. De rol van Lundgren is nog onbekend.

De film zal einde 2017 of in 2018 te zien zijn in de Nederlandse Bioscopen.

Om alvast wat herinneringen op te halen van de 2 helden op het zwarte doek hebben we deze trailer voor jullie opgezocht.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op