Artikel

Top 5 beste BCAA’s

man met BCAAS

Als sporter streef je een bepaald doel na: conditie opbouwen, sterker worden, strakker in je vel zitten of een combinatie hiervan. Met de juiste training en begeleiding, voeding en supplementen kunnen jou helpen je doelen te behalen. Een van de supplementen die je kunt kiezen ter ondersteuning van het sporten zijn BCAA’s. We gaan even dieper in op de ‘waarom’ vraag.

Wat zijn BCAA's?

BCAAs:

BCAA’s bestaan uit de aminozuren L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. De afkorting staat voor Branched Chain Amino Acids. Je lichaam maakt deze aminozuren niet zelf aan, dus het is van belang dat je er voldoende van binnenkrijgt. Eén om je doelen te behalen en twee omdat de BCAA’s in je lichaam uitgeput kunnen raken. Het is dus een goede toevoeging op je dagelijkse dieet, zeker als je niet aan je eiwitbehoefte komt.

Hoe en wanneer gebruik je BCAA’s?

Je gebruikt BCAA’s vaak voor, tijdens of na je training. Het voordeel van BCAA’s is dat ze door je lever en maag minder snel worden afgebroken. Dit resulteert er in dat ze in een completere vorm door je lichaam worden opgenomen en dus bij je spieren terecht komen.

Een groot voordeel en je gebruikt de goede stoffen dus optimaal. Als je na je training nog een dosis neemt bereik je het maximale resultaat.

BCAA’s kun je op verschillende manieren tot je nemen:

- als poeder in een shake
- als capsule
- als kant-en-klaar drankje
- als vloeibaar supplement

In onze webshop is er een ruime keuze aan BCAA’s, wij lichten onze top vijf voor je uit:
- Bodylab24 – BCAA Powder
- Bodylab24 - BCAA Drink
- Bodylab 24 - Kapseln
- Bodylab24 - Amino Liquid 1000ml

1. Bodylab24 – BCAA Powder

De Bodylab24 BCAA Powder is neutraal van smaak en bevat geen vulstoffen. Er zijn dus geen kleur- of smaakstoffen aan ons product toegevoegd, het is 99,9% puur aan BCAA’s. Elke dosering bevat 5000mg in de wenselijke 2:1:1 verhouding. Elke serving levert je 2492mg leucine, 1246mg isoleucine en 1246mg valine op. Een hoge dosering en dus geschikt voor iemand die hard traint.

Het poeder lost perfect op in water of vruchtensap. Per verpakking 55 servings met een maatschep voor de juiste dosering.

2. Bodylab24 - BCAA drink

De Bodylab24 BCAA Drink is verkrijgbaar in diverse lekkere en frisse smaken. Waarmee je de juiste afgemeten hoeveelheid en verhouding aan BCAA’s binnenkrijgt. Met zo’n 79% aan BCAA’s (verschilt per smaak) een mooie dosering. Het poeder lost perfect op naar een smaakvolle limonade. Je kunt Bodylab24 BCAA Drink op verschillende momenten van de dag gebruiken, zoals voor-, tijdens- en na je training of tussen de maaltijden door. Elke verpakking bevat 30 doseringen.

3. Bodylab 24 - Capsules

Drink je de hele dag door al en wil je dus niet nog meer vocht tot je nemen, kies dan voor capsules. Dit zijn pure BCAA’s! Handig in gebruik en om mee te nemen. Innemen met water, vruchtensap of een ander niet koolzuurhoudend drankje en klaar!

4. Nutrend - BCAA liquid

Geen zin om zelf poeders te scheppen en te shaken? Je vindt de oplossing hiervoor in Nutrend BCAA liquid, één van de weinige vloeibare supplementen die verkrijgbaar is (in een lekkere frisse sinasappelsmaak). Naast 1840mg L-valine, 800mg L-isoleucine en 560mg L-leucine bevat elke dosering ook vitamine B6, wat helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Vitamine B6 levert ook een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens de training.

Let op:supplementen zijn een toevoeging op je dagelijkse dieet. Ze zijn geen vervangers. Een gezonde levensstijl omvat gezond eten en voldoende beweging.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op