Artikel

Wat is het beste voedsel voor de spieren? Sojamelk vs Magere Melk.

soja melk

Ondanks wat de Oostenrijkse Eik in de film Pumping Iron zegt, is melk niet allen voor baby’s. Integendeel, melk kan een van de meest potente spierbouwers in de koeling zijn. In feite is het zo dat het grootste bestanddeel is van het spul dat in je shakebeker terechtkomt weiproteïne is een afleiding van koeienmelk.

Voedselgevecht

Sojamelk vs Mageremelk

Soja melk:

Calorieën: 35
Vet:2,2 Gram
Koolhydraten: 0,1 Gram
Proteïne: 3,7 Gram
Suiker: 0,1 Gram
Extra’s: Thiamine

Magere melk:
Calorieën: 35
Vet: 0 Gram
Koolhydraten: 4,9 Gram
Proteïne: 3,6 Gram
Suiker: 4,9 Gram
Extra’s: Calcium

Ondanks wat de Oostenrijkse Eik in de film Pumping Iron zegt, is melk niet allen voor baby’s. Integendeel, het kan een van de meest potente spierbouwers in de koeling zijn. In feite is het zo dat het grootste bestanddeel is van het spul dat in je shakebeker terechtkomt weiproteïne is een afleiding van koeienmelk. Er zijn veel andere variaties op de markt, maar als het gaat om het opbouwen van spiermassa, is het veelvuldig geteste en bewezen origineel nog steeds beste manier om kilo’s spiermassa te winnen.
Van koeienmelk is bekend dat het meer proteïne, fosfor en calcium bevat dan elke andere soort melk. Er is ook bewezen dat het risico op darmkanker en osteoporose vermindert.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op