Bodylab Afhaalpunt

Zodra je een bestelling plaatst kun je deze, naast laten versturen met één van de aangesloten pakketdiensten, ook persoonlijk komen ophalen bij ons kantoor in Katwijk. Hier vind je geen fysieke winkel maar een afhaalpunt waar je de geplaatste bestelling direct kunt meenemen.

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

Op ons afhaalpunt wordt je geholpen door één van onze vriendelijke medewerkers. Indien je nog bepaalde vragen over de bestelde producten, voeding of training hebt, stel deze dan gerust. Wij zijn altijd bereid om je te voorzien van advies!

AFHAALKORTING

Bestellingen die worden opgehaald op ons afhaalpunt hoeven wij uiteraard niet te versturen. Hierdoor komen de verzendkosten te vervallen. Dit voordeel delen we graag met jou als klant. Vergeet dus zeker niet te vragen naar de afhaalkorting!

BETALING

Zodra je een bestelling online plaatst kun je deze direct betalen. Als je de bestelling liever op ons afhaalpunt afrekent is dit ook mogelijk. Je kunt hier contant of met PIN betalen.

SAMPLES

Er zijn altijd wel samples aanwezig van verschillende producten en merken. Ben je dus benieuwd naar een bepaald product, of wil je een keer een andere smaak eiwitshake proberen? Vraag dan naar de beschikbare samples en indien mogelijk helpen wij je hier graag mee!

AFHAALTIJDEN

Ons afhaalpunt is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00. Je kunt terecht op het volgende adres:

Bodylab.nl
Taanderstraat 13
2222 BG Katwijk Zh
Nederland

Bodylab Afhaalpunt