Body Detox (250ml)

Ondersteunt lever- en nierfunctie!

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • € 12,99 (€ 5,20 / 100 ml)
  (€ 5,20 / 100 ml)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 4-6 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 40 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht
Ondersteunt lever- en nierfunctie!
 • met Betula Pendula, mineralen en vitaminen
 • gebruiksklare vloeistof
 • gemakkelijk te doseren met de bijgevoegde meetdop
 • dagelijkse dosis bevat 2 x 20m
Product details

Wat houdt Body Detox in?

De belangrijkste componenten van het drankje zijn Betulae foliumconcentraat (verkregen uit berkenbladeren) en Ribes nigri fructus (zwarte bes). Een fytomengsel met magnesium, chroom en selenium, enkele mineralen en vitaminen B1 en B12 werden toegevoegd. Opgeteld in een gebruiksklare vloeistof. Het bevat zoetstof, maar geen alcohol.

Met name de lever en de nieren zijn voortdurend betrokken bij stofwisselings- en reinigingsprocessen in het lichaam. Gemakkelijker gezegd verwerkt de lever niet alleen macronutriënten, waaronder vetten, eiwitten en koolhydraten, maar ook diverse vreemde stoffen die met voedsel worden ingenomen (bijvoorbeeld alcohol, synthetische additieven of medicijnen) in het kader van verteringsprocessen. De nieren zijn dan verantwoordelijk voor de afvoer en proberen ervoor te zorgen dat bepaalde stoffen zich niet in hoge concentraties in het lichaam kunnen ophopen. De uitscheiding vindt plaats via de urine.

Waarom dan Body Detox?

De Body Detox is alcoholvrij en bevat hoogwaardige ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om de functie van de bovengenoemde organen te ondersteunen.

Betula Pendula, als hoofdingrediënt, is gemaakt van berkenbladeren en is in geconcentreerde vorm aanwezig. Het bevordert de werking van de lever, nieren en darmen (1*). De reinigende werking van de lever wordt ondersteund, evenals de darmfunctie en de spijsvertering (1*). Ook de nierfunctie wordt gestimuleerd en het concentraat van de berkenbladeren heeft over het algemeen een positief effect op de nieren, de urinewegen en de blaasfunctie (2*). Het draagt ook bij aan een goede vochtbalans. (2*).
(1* = EFSA 2402 ID KOM 66851 / 2* = EFSA 3737 ID KOM 88613)

De mineralen en vitaminen die ook in Body Detox zitten zijn vanwege hun meervoudige functies in het lichaam toegevoegd. Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten en is betrokken bij de energiestofwisseling. Selenium ondersteunt het immuunsysteem en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Het is ook betrokken bij de normale werking van de schildklier. Magnesium is betrokken bij de normale werking van het zenuwstelsel en bij de normale elektrolytenbalans. Samen met vitamine B12 ondersteunt het de normale mentale functie. De toegevoegde vitaminen (vitamine B1 und B12) ondersteunen ook de normale energiestofwisseling en vitamine B12 draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem en speelt een rol in de functie van de zenuwen.

Hoe wordt Body Detox gebruikt en wie kan het gebruiken?

De 250ml fles Body Detox is voldoende voor 6 dagen. Drink 2 x 20ml Body Detox per dag, schud de fles licht vlak voor gebruik en meet de hoeveelheid met de meegeleverde meetdop. Body Detox moet worden ingenomen op 6 opeenvolgende dagen.
Het product kan door alle gezondheidsbewuste mensen worden gebruikt om de nieren en de leverfunctie te ondersteunen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het is belangrijk om tijdens het gebruik voor genoeg vocht te zorgen om de beste voorwaarden te scheppen voor het afvoeren van afbraak- en afvalstoffen.

 • Consumptie: Drink 20ml Body Detox 2 x per dag gedurende 6 opeenvolgende dagen. Gebruik de doseerdop voor de dosering. Schud het product voorzichtig voor gebruik.
  Body Detox moet worden ingenomen op 6 opeenvolgende dagen.
 • opslagruimte: Koel en droog bewaren.
 • Handelsnaam: Voedingssupplementen
 • Netto gewicht: 250ml
 • Merk op: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Het voedingssupplement niet gebruiken als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
 • Land van de fabrikant: Duitsland
 • Distributeur info:
  G & S Sportpower GmbH
  Mittelstr. 99
  40668 Meerbusch
  Deutschland
  www.bodylab24.de
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:
Water, Betulae foliumconcentraat (1:10 extract), fructose, Ribes nigri fructus (1:10 extract), magnesiumsulfaat, fytomengsel, druif aroma, conserveermiddel (kalium sorbaat), natuurlijke zoetstof (Stevia), zuurteregelaar: citroenzuur; thiamine HCl (vitamine B1), chroom(III)chloride, natriumseleniet, cyanocobalamine (vitamine B12).
Speciale ingrediënten:
Met aroma('s), conserveermiddel(en), zoetstof(fen), zuurteregelaar(s).
vitaminen per 100ml pro Portion % NRV** per portie
Vitamine B1 7,50 mg 1,50 mg 136,36 %
Vitamin B12 19,00 μg 3,80 μg 152,00 %
** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
mineralen per 100ml pro Portion % NRV** per portie
Magnesium 442,50 mg 88,50 mg 23,60 %
Selenium 410,00 μg 82,00 μg 149,09 %
Chroom 610,00 μg 122,00 μg 305,00 %
** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
More Info per 100ml pro Portion % NRV** per portie
Betulae folium-concentraat4480 mg
Ribes nigri fructus2240 mg
Phyto mix896 mg
** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van het productBody Detox (250ml).
Waarderingen

Nog geen beoordelingen

We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.