Green Tea (60 caps)

Groene thee kent vrijwel iedereen, het is in iedere supermarkt te koop. Over de werking van dit product doen velen verhalen de ronde. Het green tea extract is een veel gebruikt voedingssupplement ter ondersteuning van gewichtsbeheersing. EGCG is van nature aanwezig in groene thee en dit afslankproduct uit de afslanksupplementen lijn van Bodylab. Dit slim afslankproduct helpt daarnaast bij het verminderen van lichaamsvet. De verpakking bevat 60 capsules, ieder bevatten deze capsules 500 mg van een krachtig groene thee extract, waarvan 50% EGCG. Green Tea is uitstekend te combineren met diverse andere afslankproducten. Het is onder andere goed te combineren met de Fat Block, dit product blokkeert vetopname uit voeding en vermindert daarmee de calorieopname. Bodylab heeft naast deze twee goede afslankproducten nog veel meer goedkope afslankproducten in het assortiment zitten. De afgelopen tijd heeft Bodylab ingezet op het neerzetten van een lijn met de beste afslankproducten. De aankoop van afslankproducten is voor veel mensen een onderschatte stap. Men denkt dat de producten alles voor je doen en dat je binnen ‘no-time’ het beoogde resultaat bereikt met alleen het gebruik van dergelijke supplementen. We krijgen bij de klantenservice dan ook vaak de vraag: ‘wat is een goed afslanksupplement?’ Het antwoord hierop is simpel, want afslanksupplementen die echt werken bestaan niet als je er zelf niet met de juiste mindset aan begint. Je moet echt willen afvallen, waar een afslanksupplement je kan voorzien in de nodige support.

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • Vanaf 2 stuks 8€
 • € 8,99 (€ 17,29 / 100 gr)
  (€ 17,29 / 100 gr)
 • Incl. Belasting plus Verzenden
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-4 werkdagen
 • Koop 2 voor ieder € 8,00 en bespaar 12%
Overzicht

Product details

Green Tea – Bodylab24

 • Ondersteunt gewichtsbeheersing (EGCG*)
 • Helpt bij het verminderen van lichaamsvet (EGCG*)
 • 500mg Groene thee extract per capsule (50% EGCG*)
 • Geschikt voor vegetariërs

 • Green Tea Bodylab.nl

  Green tea extract is een veel gebruikt voedingssupplement ter ondersteuning van gewichtsbeheersing. EGCG is van nature aanwezig in groene thee, wat het product zijn werkzaamheid geeft.

  Green Tea capsules van Bodylab24 ondersteunen gewichtsbeheersing en helpen bij het verminderen van lichaamsvet (EGCG). De capsules bevatten 500mg van een krachtig groene thee extract, waarvan 50% EGCG.

  Green Tea kan tijdens de dieetfase worden gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding van een energiebeperkt dieet. Een dosering van 1-2 capsules per dag is al voldoende. Elke capsule Green Tea is vergelijkbaar met het drinken van ongeveer 4 koppen groene thee.

  Combineren
  Green Tea is uitstekend te combineren met diverse andere afslankproducten. Combineer met de Fat Block, wat de vetopname uit voeding blokkeert en daarmee de calorieopname vermindert.

  Daarnaast wordt Green Tea vaak gebruikt in combinatie met onze maaltijdvervanger. Bij het vervangen van 2 maaltijden per dag binnen een energiebeperkt dieet helpt de Bodylab24 maaltijdvervanger je bij het afslanken.

  *Bovenstaande claims op EGCG zijn gebaseerd op EFSA ID KOM nr. 63988

  Green Tea - Gebruik

  Dosering en gebruik: Neem 1-2 maal daags 1 capsule als aanvulling op de dagelijkse voeding.

  Waarschuwing: Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

  Green Tea - Samenstelling

  Ingrediënten: Groene thee extract met 50% EGCG (Camellia senensis L.) 500 mg, vulstof (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesium stearaat), kleurstof (titanium dioxide).

  Allergene declaratie EU: Geen.

  Waarschuwing: Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.
  • Consumptie: Nimm am Tag 1-2 Green Tea Kapseln zu unterschiedlichen Zeiten mit einem Glas Wasser ein.
   Die Green Tea Kapseln sollten in Kombination mit einer kalorienreduzierten Diät und, wenn möglich, einem geeigneten Sportprogramm eingenommen werden.
  • opslagruimte: Das Produkt kühl, trocken und außerhalb der Reichweite von Kindern lagern.
  • Handelsnaam: Nahrungsergänzungsmittel mit EGCG
  • Netto gewicht: 52g (60 Kapseln)
  • Merk op: Die angegebene empfohlene tägliche Verzehrsmenge darf nicht überschritten werden. Das Nahrungsergänzungsmittel nicht als Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung verwenden. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren.
  • Land van de fabrikant: Duitsland
  • Plaats van herkomst: Duitsland
  • Distributeur info:
   G & S Sportpower GmbH
   Mittelstr. 99
   40668 Meerbusch
   Deutschland
   www.bodylab24.de
  Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
  Voeding & ingrediënten
  ingrediënten:
  Grüntee-Extrakt mit 50% EGCG (Camellia senensis L.), Füllstoff: Hydroxypropylmethylcellulose; Trennmittel: Magnesiumstearat; Farbstoff: Titandioxid.
  Speciale ingrediënten:
  Mit Füllstoff(en), Trennmittel(n), Farbstoff(en).
  More Info per 100g Tagesdosis (1 Kapseln) % NRV** per portie
  Grüntee-Extrakt (500%ECGC)500mg
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van het productGreen Tea (60 caps).
  Waarderingen

  Nog geen beoordelingen

  We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

  • Hoe beoordeel je dit product?

  Ontvang 10% welkomstkorting!

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

  Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.