Slim Caps (45 caps)

De Slim Caps behoren tot het assortiment afslankproducten dat sinds kort flink uitgebreid is. Dit afslankproduct is speciaal ontwikkeld om het vetgehalte in het lichaam te verlagen (EGCG). Deze claim is gebaseerd op een dagelijkse inname van 3 capsules. Dit afslanksupplement is ideaal te combineren met andere afslanksupplementen in ons assortiment zoals de Hunger Block, Fat Block en/of onze Meal Replacement. We hebben al deze producten zelfs samengevoegd in een interessante afslankdeal met duidelijke gebruiksaanwijzing. Wie wil nou geen bundel met allerlei goede afslankproducten? Bekijk dit 7 dagen afslankpakket op de website van Bodylab. Bij Bodylab krijgen we ten aanzien van afslanksupplementen vaak de volgende vraag: wat is een goed afslanksupplement? Het antwoord op deze vraag is simpel; het slim afslankproduct biedt ondersteuning bij het behalen van je doelen en is geen quick fix. Afslankproducten die echt werken bestaan dus in feite niet, het moet vanuit jezelf komen. Een product als deze Slim Caps kan je wel ondersteunen en helpen bij die lastige laatste of eerste stappen maar zie het niet als vervanging van gezonde voeding en voldoende beweging. Bodylab wil staan voor de beste afslankproducten in de markt verkrijgbaar en maakt zich hier constant hard voor. Het is voor de consument ook belangrijk om bij de aankoop van afslankproducten niet af te streven op per definitie altijd maar goedkope afslankproducten, prijs zegt in dit geval niets. Bekijk het assortiment afslankproducten op de website van Bodylab.

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • Vanaf 2 stuks 9€
 • € 9,99 (€ 52,58 / 100 gr)
  (€ 52,58 / 100 gr)
 • Incl. Belasting plus Verzenden
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-4 werkdagen
 • Koop 2 voor ieder € 9,00 en bespaar 10%
Overzicht

Product details

Slim Caps – Bodylab24

 • Bevordert de energiestofwisseling (vit. B6)
 • Helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen* (EGCG)
 • Ondersteunt de normale (vet-)stofwisseling (chroom)
 • 45 capsules per verpakking

 • De Slim Caps uit de Bodylab24 Slim Line zijn speciaal ontwikkeld om het vetgehalte in het lichaam te helpen verlagen* (EGCG). De Slim Caps combineren o.a. vitamines, kruiden en cafeïne met groene thee extract en chroom.

  Slim Caps Bodylab24 Slim Line

  EGCG is van nature aanwezig in groene thee wat het product zijn werkzaamheid geeft. Dit zorgt ervoor dat de Slim Caps gewichtsbeheersing ondersteunen (EGCG). Door gebruik te maken van Vitamine B6 bevorderen de Slim Caps de energiestofwisseling (vit. B6) en dankzij het chroom ondersteunen de Slim Caps de normale (vet-)stofwisseling.

  Zeer voordelig
  De Slim Caps komen in een verpakking van 45 capsules. Dagelijks gebruik je 1-3 capsules. Met een prijs van slechts €9,90 zijn de Slim Caps dus zeer voordelig!

  Slim Caps combineren
  Door de Slim Caps te combineren met diverse andere afslankproducten kun je van nog meer voordelen profiteren. Of maak gebruik van de Fat Block, wat de vetopname uit voeding blokkeert en daarmee de calorieopname vermindert. De Fat Block en Hunger Block zijn geregistreerde medische hulpmiddelen.

  Ook onze maaltijdvervanger is perfect te combineren met de Slim Caps. Bij het vervangen van 2 maaltijden per dag binnen een energiebeperkt dieet helpt deze maaltijdvervanger je bij het afslanken.

  *Bovenstaande claims op EGCG zijn gebaseerd op EFSA 1544 ID KOM nr. 63988. Deze claims zijn gebaseerd op een dagelijkse inname van 3 capsules.

  Slim Caps - Gebruik

  Neem 1-3 capsules verspreid over de dag. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Bevat cafeïne (600mg per dagdosering / 200mg per capsule). Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

  Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

  Slim Caps - Samenstelling

  SAMENSTELLING:
  Per dagdosering:
  3 Capsules
  % RI
  Cafeïne
  600 mg
  -
  Groene thee extract (50% EGCG*)
  240 mg
  -
  Bioperine®
  15 mg
  -
  Evodiamine (30%)
  15 mg
  -
  L-phenylalaninum***
  15 mg
  -
  Vitamine B12
  7,5 μg
  300%
  Vitamine B6
  1,5 mg
  107%
  Chroom
  120 μg
  300%

  **RI = Referentie-inname.
  ***Bevat een bron van fenylanaline.


  Cafeïne-, kruiden-, vitamines-, mineraal-, aminozuur-preparaat

  Ingrediënten:
  cafeïne, vulmiddel (microkristallijne cellulose), capsule (gelatine, natuurlijke kleurstof (titaniumdioxide)), groene thee extract (50% EGCG*)(bevat van nature cafeïne), anti-klontermiddel (colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat), bioperine®, Evodiamine (30%), L-phenylalaninum***, vitamine B12 (cyanocobalamine), vitamine B6 (pyridoxine HCl), chroom (chroompicolinaat).

  Allergenen declaratie EU: geen.

  Waarschuwing: Bevat cafeïne (600mg per dagdosering). Niet aanbevolen voor kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw huisarts voor advies. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.

  Product op een koele, droge plaats bewaren buiten het bereik van jonge kinderen.
  • Consumptie: Du kannst am Tag 1-3 Kapseln einnehmen, möglichst über den Tag verteilt, jeweils mit einem Glas Wasser oder einem Getränk Deiner Wahl.
   Da die Kapseln Koffein enthalten (600mg pro Tagesdosis (3 Kapseln)), wird von einer Einnahme in den Abendstunden abgeraten. Dies kann zu Einschlafschwierigkeiten führen. Wir empfehlen die persönliche Verträglichkeit erst mit einer geringeren als der Tageshöchstdosis zu testen.
  • opslagruimte: Das Produkt kühl, trocken und außerhalb der Reichweite von Kindern lagern.
  • Handelsnaam: Nahrungsergänzungsmittel
  • Netto gewicht: 19g (45 Kapseln)
  • Merk op: Die angegebene empfohlene tägliche Verzehrsmenge darf nicht überschritten werden. Das Nahrungsergänzungsmittel nicht als Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung verwenden. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren.
   Enthält Koffein (600mg/ Tagesdosis). Das Produkt ist für Kinder, schwangere und stillende Frauen nicht geeignet.
  • Land van de fabrikant: Duitsland
  • Plaats van herkomst: Duitsland
  • Distributeur info:
   G & S Sportpower GmbH
   Mittelstr. 99
   40668 Meerbusch
   Deutschland
   www.bodylab24.de
  Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
  Voeding & ingrediënten
  ingrediënten:
  Koffein, Füllstoff: mikrokristalline Cellulose; Kapsel (Gelatine, natürlicher Farbstoff (Titandioxid)), Grüntee-Extrakt (50% EGCG*)(enthält Koffein), Trennmittel: kolloidales Siliziumdioxid und Magnesiumstearat; Bioperine®, Evodiamin, L-Phenylalaninum, Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B6 (Pyridoxin HCI), Chrom (Chrompicolinat).
  Speciale ingrediënten:
  Mit Füllstoff(en), Farbstoff(en), Trennmittel(n). Mit Koffein. Enthält eine Phenylalaninquelle.
  vitaminen per 100g Tagesdosis (3 Kapseln) % NRV** per portie
  Vitamin B6 118,42 mg 1,50 mg 107,14 %
  Vitamin B12 592,11 μg 7,50 μg 300,00 %
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
  mineralen per 100g Tagesdosis (3 Kapseln) % NRV** per portie
  Chroom 9.473,68 μg 120,00 μg 300,00 %
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
  Aminozuren per 100g Tagesdosis (3 Kapseln)
  L-Phenylalanin 1,18 g 0,01 g
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
  More Info per 100g Tagesdosis (3 Kapseln) % NRV** per portie
  Cafeïne 47.368,42 mg 600,00 mg
  Grüntee-Extrakt240mg
  Bioperine15mg
  Evodiamin15mg
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van het productSlim Caps (45 caps).
  (2 Waarderingen)
  Ralph

  Ik zou de F-Burner 120 caps nemen, goedkoper en precies dezelfde samenstelling.

  Klantbeoordeling van29-12-18
  Kai

  Net dat extra zetje wat ik nodig had, top!

  Klantbeoordeling van23-10-18

  Schrijf je eigen recensie

  • Hoe beoordeel je dit product?

  Ontvang 10% welkomstkorting!

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

  Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.