{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Op zoek naar stijlvolle en kwalitatieve fitnesskleding? Ontdek de bodylab24 Sportswear lijn. Topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Normale kleding is bedoeld om de gemiddelde persoon te passen. Deze fitnesskleding is speciaal gemaakt voor de pasmaat van een krachtsporter. De nieuwe lijn van Bodylab24 Sportswear is gemaakt van een hoge kwalitatieve stretchstof en heeft een perfect fit. Comfortabel voor tijdens je bezoek aan de sportschool. De lijn is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

De carbon line is een krachtige combinatie van antraciet grijs met lime green. Je kunt kiezen voor het shirt in verschillende uitvoeringen en de Do You Even Lift stringer.

Ga je liever voor strak, modern wit met navy blue print? Deze stijlvolle maar krachtige combi is zowel binnen als buiten de gym een eye catcher. Fantastisch mooie stof en perfecte pasvorm voor de sporter. Check de shirts in verschillende uitvoeringen en de DYEL Stringer.

De naam van deze lijn spreekt voor zich. Sports Blue gecombineerd met witte print zorgt voor een kledinglijn met een energieke uitstraling. Een beter statement kun je in de gym niet maken. Fantastisch mooie stof en perfecte pasvorm voor de sporter. Check de shirts in verschillende uitvoeringen en de DYEL Stringer.