Caffeine 100 capsBodylab24

Bestel jij vandaag voor minimaal €100? Profiteer dan van 20% extra korting door gebruik te maken van code: B20

Caffeine Caps - Bodylab24

Cafeïne is een naam die bij iedereen wat losmaakt. Bijna heel de wereld drinkt koffie, cola, energy drinks of andere cafeïne houdende producten. Wij hoeven jou niet te vertellen waarom cafeïne een goede toevoeging kan zijn aan je dag of je workout. Wat we je wel kunnen vertellen is dat het wel een goed idee kan zijn om afscheid te nemen van gele tanden en suikerrijke energy drinks.

Caffeine Caps Bodylab24

Hoewel een kop koffie of een energy drink een prettige ervaring kan zijn is het zeker buiten de deur oppassen dat je geen extra suikers / calorieën binnenkrijgt. Om simpel, effectief en voordelig van cafeïne te kunnen profiteren binnen je dieet komt Bodylab24 nu met de Caffeine Caps.

Elke Caffeine capsule bevat 100mg pure cafeïne. Dit is ongeveer evenveel als een sterke espresso of een energy drink. Ideaal gedurende de dag of voor een training.

Caffeine Caps Specs Bodylab24

Caffeine Caps - Gebruik

Gebruik: Neem 1 capsule per dag, 30-60 minuten vooraf aan (sport) activiteiten.

Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk.

Caffeine Caps - Samenstelling

 Per dosering
1 capsule 
(dagdosering)
 
 Cafeïne
100 mg 

Ingrediënten: Dextrose, cafeïne, capsule (runder gelatine, kleurstof (titanium dioxide)).

Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: -

Waarschuwing: Bevat cafeïne, 100 mg per dosering. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een evenwichtige, gevarieerde voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk, waarbij voedingssupplementen niet als vervanging dienen. Bewaren op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen.


Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 20, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Whey Protein 2.0 kg

Whey Protein 2.0 kg
Bodylab24

29.99 22.00

Post Workout 960 gram

Post Workout 960 gram
Bodylab24

17.99