Glucomannan Powder 150 gramBodylab24

Glucomannan Powder 150 gram 10 out of 10 1 user reviews.
Maak gebruik van code: SALE om te profiteren van 30% extra korting op EVERYTHING now! (m.u.v. altijd laag producten)

Glucomannan Powder – Bodylab24


Ondersteunt gewichtsverlies bij een energiebeperkt dieet

Glucomannan is een natuurlijke in water oplosbare vezel afkomstig van de Konjac plant. Hoewel Glucomannan al wat langer bestaat krijgt het tegenwoordig de waardering die het verdient. Dr Oz, bekend van de Oprah Winfrey show en The Dr. Oz show, heeft Glucomannan onlangs bij het grote publiek onder de aandacht gebracht.

Wat doet Glucomannan?
Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij een energiebeperkt dieet. Het gunstige effect wordt verkregen bij een inname van 3g in drie doseringen van minimaal 1g.
Een wetenschappelijk panel van de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft een positief advies gepubliceerd als bewijs dat de werkzaamheid van de Glucomanan in deze dosering wetenschappelijk bewezen is.

Wanneer je Glucomannan poeder mixt met water of een andere vloeistof zet het uit waardoor het je een voller gevoel geeft. Ideaal wanneer je minder wilt eten maar geen last wilt hebben van een hongergevoel.

Poeder of capsules?
Glucomannan is verkrijgbaar in poeder en capsules. Wij bieden het product aan in poedervorm omdat dit veel voordeliger is dan een capsule. Veel mensen gebruiken Glucomannan bij voorkeur in een shake of smoothie waardoor poeder veel geschikter is. Ben je specifiek op zoek naar capsules kijk dan eens naar Dieet Pro Glucomannan.

Hoe gebruik je Glucomannan?
Neem 3x per dag een dosering van ongeveer 1 tot 1,5 gram. Drink hierbij altijd 1-2 glazen water en neem dit vlak voor een maaltijd. Je kunt de poeder ook mengen met je eiwitshake of groene smoothie.

Het is belangrijk dat je voldoende water drinkt bij elke dosering zodat de stof de maag bereikt. Glucomannan is niet geschikt voor mensen met slikproblemen.

Glucomannan - Gebruik


Gebruik 3x daags. Neem een dosering (1gram) vlak voor de maaltijd. Altijd innemen met minimaal 1-2 glazen water zodat de stof de maag bereikt.

Het is belangrijk dat je voldoende water drinkt bij elke dosering zodat de stof de maag bereikt. Glucomannan is niet geschikt voor mensen met slikproblemen.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Glucomannan - Samenstelling

Allergenen declaratie EU: geen

Glucomannan Powder 150 gram Rating: 10 out of 10 Geraldine 2017-08-31
Geraldine
Geraldine 10
31 August 2017 on 16:13

Gebruik deze in combinatie met de meal replacement shake. Erg tevreden over de resultaten.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 39,-, -
  • Gratis kado vanaf € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Whey Protein 2.0 kg

Whey Protein 2.0 kg
Bodylab24

32.99 29.29

CLA 120 caps

CLA 120 caps
Bodylab24

12.99