Megadeal 7Bodylab24

Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Megadeal 7 – Bodylab24


Dit pakket bevat:
- Concentrated Greens 90 tabs
- Multi Vitamins 30 tabs

Waarom deze combinatie?
Het lichaam van een sporter vraagt meer dan het lichaam van een doorsnee persoon. Bodylab heeft daarom het een speciale deal. Met Concentrated Greens kom je op een simpele manier aan al je voedingstoffen vanuit groente & fruit. Multi Vitamins voorziet je lichaam van zeer uitgebreid en hooggedoseerd vitamine B-Complex.

Voor meer info:
Multi Vitamins
Concentrated Greens

Megadeal 7 - Gebruik


Multi Vitamins
- Neem 1 tablet per dag tijdens een maaltijd in met water
- Bij hoge trainingseffectiviteit kunt u 2x daags een tablet nemen

Concentrated Greens
- Neem dagelijks 2 capsules bij voorkeur op een lege maag

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Megadeal 7 - Samenstelling


Multi Vitamins

INGREDIËNTEN:
Vitaminen en mineralen (zie tabel), microkristallijne cellulose, plantaardige was, magnesiumstearaat en siliciumdioxide. Allergenen declaratie EU:bevat soja
Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot en met de leeftijd van één jaar. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap. Koel en droog bewaren.

Concentrated Greens

INGREDIËNTEN:
Concentrated Natural Fruits & Vegetables blend (druiven (wit en rood), sinaasappel, grapefruit, blauwe bosbes, Papaja, ananas, aardbei, appel, abrikozen, kersen, zwarte bes, tomaat, wortel, groene thee, olijven, broccoli, groene kool, ui, knoflook, tarwekiemen, komkommer, asperge) Enzyme Blend (bromelaine, papaine) Stearinezuur, magnesiumstearaat, colloidaal silliciumdioxide. Dit product wordt geproduceerd in een ruimte waar ook tarwekiemen en schaaldieren worden verwerkt. Allergenen declaratie EU: geen.
Bewaren: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30, -
  • Kado van € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met