Melatonin 90 tabsBodylab24

Melatonin 90 tabs 10 out of 10 3 user reviews.
Shop jij vandaag voor minimaal €100? Maak dan gebruik van code: BM20 om te profiteren van 20% extra korting op je hele bestelling! (m.u.v. altijd laag producten)

Melatonin - Bodylab24

 • 1.99 mg melatonine per tablet
 • Helpt bij het sneller in slaap vallen*
 • Handig zuigtablet
 • Lekkere zachte sinaasappelsmaak
 • 3 maanden verpakking
 • Supervoordelig

 • * Het gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan.


  Melatonine is een lichaamseigen stof en speelt een rol bij de regulering van het dag-/nachtritme en de slaap.

  Melatonine als supplement heeft een aantal verschillende voordelen:

  - Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen*.
  - Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag**.

  * Dit gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan. ** Dit gunstige effect (bij een jetlag) wordt verkregen bij de consumptie van een minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming. 

  De melatonine zuigtabletten van Bodylab24 bevatten 1.99 mg melatonine per dagelijkse dosering van 1 tablet. De tabletten zijn gemakkelijk in gebruik en voorzien van een lekkere zachte sinaasappelsmaak. Een dosering moet ongeveer een half uur voor het slapen gaan worden ingenomen.

  Elke verpakking melatonine van Bodylab24 bevat 90 tabletten. Dit is voldoende voor minstens 3 maanden. Dit maakt de melatonine dus ook nog eens supervoordelig!

  Melatonin - Gebruik

 • Neem 1 zuigtablet 30 minuten voor het slapen gaan.
 • Neem nooit meer dan 1 tablet per dag.

 • Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

  Melatonin - Samenstelling

  Samenstelling per: dosering (1 tablet)

  Melatonine: 1.99 mg

  Ingrediënten: melatonine (synthetische afkomst), zoetstof: isomalt, stabilisator: stearinezuur, natrium, aroma (sinaasappelsmaak), melatonine, vrijmakingsreagens: magnesiumstearaat en colloïdaal silica.

  Voedingssupplement

  Allergenen declaratie EU :
  -

  Waarschuwing: Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en bij gebruik van geneesmiddelen die inwerken op de hersenen. Het wordt afgeraden om het product te gebruiken gedurende een aaneengesloten periode van langer dan 3 weken. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk, waarbij een voedingssupplement niet als vervanging dient. Koel en droog bewaren, buiten het bereik van kinderen.

  Hoe maakt het lichaam melatonine aan?

  Wanneer receptoren in de ogen afname van licht waarnemen komt normaal gesproken de natuurlijke productie van melatonine op gang. Niet bij iedereen werkt dit even goed en wanneer je ‘s avonds nog veel lichtgevende apparatuur zoals beeldschermen, tv, smartphone, iPad, gebruikt kan het ook zo zijn dat de melatonine productie vertraging op loopt. Het gevolg hiervan is dat je moeilijk in slaap komt.

  Voor wie is het gebruik van melatonine geschikt?

  Melatonine wordt vooral gebruikt door mensen die problemen hebben met het in slaapvallen. Dat kan komen doordat het lichaam zelf niet genoeg melatonine aanmaakt of een slaaptoring hebben vanwege een jetleg, door nachtwerk of werk in ploegendiensten.

  Moet ik iedere dag melatonine nemen?

  Wij raden aan om melatonine niet iedere dag te nemen of voor een lange periode achter elkaar tenzij dit door een arts wordt voorgeschreven. Gebruik melatonine alleen als je het echt nodig hebt. Bijvoorbeeld door een ontregeld nachtritme of jetlag.

  Hoeveel melatonine moet ik nemen?

  Melatonine was tot voor kort alleen vrij verkrijgbaar in een dosis tot 0.2 mg. Sinds de EFSA (European Food Safety Autority) de maximale dosering heeft verhoogd kunnen er ook effectievere melatonine supplementen door de consument worden verkregen zonder doktersrecept.

  Hebben smartphones invloed op melatonine?

  De laatste tijd is hier veel over in het nieuws. Hierboven hebben we het al even kort besproken. Smartphones, maar ook ipads, laptops etc. hebben een slechte invloed op het slaapritme. Steeds meer mensen checken ‘savonds nog even social media of mail, daardoor worden ze bootgesteld aan blauw licht. En juist dat licht zorgt ervoor dat er minder melatonine aangemaakt wordt.

  Kan ik de melatonine zuigtabletten ook doorslikken?

  Het is mogelijk om de zuigtablet ook door te slikken. Wij raden echter aan om de zuigtablet onder de tong te laten smelten. De huid onder de tong is erg dun en daardoor wordt de melatonine sneller opgenomen door het lichaam.

  Heeft melatonine ook bijwerkingen?

  Normaal gesproken zal het gebruik van melatonine geen bijwerkingen opleveren. De volgende bijwerkingen kunnen zeer zelden voorkomen:

  • Hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid en slapeloosheid
  • Buikpijn en verstopping
  • Droge mond
  • Gewichtstoename
  • irritatie, nervositeit, rusteloosheid
  • abnormale dromen

  Bij twijfel, langdurige klachten of andere bijwerkingen altijd een arts raadplegen.


  Melatonin 90 tabs Rating: 10 out of 10 Bernard 2017-08-10
  Bernard
  Bernard 10
  10 August 2017 on 12:14

  Ideaal om in slaap te komen als ik tot laat achter de computer heb gezeten.

  Melatonin 90 tabs Rating: 10 out of 10 Pedro 2017-08-09
  Pedro
  Pedro 10
  9 August 2017 on 10:24

  Gebruik het na onregelmatige diensten om in slaap te komen, werkt prima.

  Melatonin 90 tabs Rating: 10 out of 10 HOI HOi 2016-06-30
  HOI HOi
  HOI HOi 10
  30 June 2016 on 21:08

  Werkt erg goed. Het is alleen niet aan te raden om dit met regelmaat te gebruiken, maar voor als je je slaap echt nodig hebt is dit een goed middel.

  Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 20, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

  Goed te combineren met

  Casein Micellar 2.0 kg

  Casein Micellar 2.0 kg
  Bodylab24

  36.99

  Omega-3  120 caps

  Omega-3 120 caps
  Bodylab24

  8.99