Slank DealBodylab24

Slank Deal 10 out of 10 1 user reviews.
Maak gebruik van code: SALE om te profiteren van 30% extra korting op EVERYTHING now! (m.u.v. altijd laag producten)

Slank Deal – Bodylab24

Met de Slank Deal haal je super voordelig de Bodylab24 Meal Replacement en Glucomannan in huis. De Slank Deal is speciaal samengesteld om je te ondersteunen bij het afslanken.

Meal Replacement Shake
Een maaltijdvervanger is bedoeld om je te ondersteunen bij gewichtsbeheersing of om je te helpen bij het afslanken tijdens een energiebeperkt dieet. De Bodylab Maaltijdvervanger kun je 1 tot 2 keer per dag gebruiken afhankelijk van je doel.

Bij het vervangen van 2 hoofdmaaltijden per dag draagt de Bodylab24 maaltijdvervanger bij tot gewichtsverlies als onderdeel van een energiebeperkt dieet. Je kunt zelf kiezen welke maaltijd je dan nog wilt nuttigen. Veelal wordt de avond maaltijd gekozen. We adviseren je dan om voldoende verse groente en fruit binnen deze maaltijd te eten. Naast de maaltijdvervanger is een evenwichtige, gevarieerde voeding belangrijk waarin voldoende verse groente en fruit zit.

Wanneer je 1 hoofdmaaltijd per dag vervangt ondersteund de Bodylab24 maaltijdvervanger bij gewichtsbeheersing als onderdeel van een energiebeperkt dieet.

Het is belangrijk om tijdens je dieet elke dag een voldoende hoeveelheid vocht binnen te krijgen. De producten kunnen alleen voor hun gebruiksdoel dienen wanneer zij onderdeel uitmaken van een energiebeperkt dieet, waarin andere voedingsmiddelen een essentieel deel vormen.

Glucomannan
Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij een energiebeperkt dieet. Het gunstige effect wordt verkregen bij een inname van 3g in drie doseringen van minimaal 1g tezamen met 1-2 glazen water vóór de maaltijden.

Een wetenschappelijk panel van de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft een positief advies gepubliceerd als bewijs dat de werkzaamheid van de Glucomanan in deze dosering wetenschappelijk bewezen is.

Wanneer je Glucomannan poeder mixt met water of een andere vloeistof zet het uit waardoor het je een voller gevoel geeft. Ideaal wanneer je minder wilt eten, maar toch een vol gevoel wilt hebben.

Voor meer informatie over de individuele producten zie:
> Meal Replacement
> Glucomannan

Slank Deal Rating: 10 out of 10 Frans de Goeij 2017-08-08
Frans de Goeij
Frans de Goeij 10
8 August 2017 on 16:59

Mooie prijs voor een mooie deal!

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 39,-, -
  • Gratis kado vanaf € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met