Slim Caps 45 capsBodylab24

Slim Caps 45 caps 10 out of 10 1 user reviews.
Maak gebruik van code: BL25 om te profiteren van 25% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Slim Caps – Bodylab24

 • Bevordert de energiestofwisseling (vit. B6)
 • Helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen* (EGCG)
 • Ondersteunt de normale (vet-)stofwisseling (chroom)
 • 45 capsules per verpakking

 • De Slim Caps uit de Bodylab24 Slim Line zijn speciaal ontwikkeld om het vetgehalte in het lichaam te helpen verlagen* (EGCG). De Slim Caps combineren o.a. vitamines, kruiden en cafeïne met groene thee extract en chroom.

  Slim Caps Bodylab24 Slim Line

  EGCG is van nature aanwezig in groene thee wat het product zijn werkzaamheid geeft. Dit zorgt ervoor dat de Slim Caps gewichtsbeheersing ondersteunen (EGCG). Door gebruik te maken van Vitamine B6 bevorderen de Slim Caps de energiestofwisseling (vit. B6) en dankzij het chroom ondersteunen de Slim Caps de normale (vet-)stofwisseling.

  Zeer voordelig
  De Slim Caps komen in een verpakking van 45 capsules. Dagelijks gebruik je 1-3 capsules. Met een prijs van slechts €9,90 zijn de Slim Caps dus zeer voordelig!

  Slim Caps combineren
  Door de Slim Caps te combineren met diverse andere afslankproducten kun je van nog meer voordelen profiteren. Kies bijvoorbeeld om te combineren met de Hunger Block, voor substantieel gewichtsverlies en de behandeling van obesitas. Of maak gebruik van de Fat Block, wat de vetopname uit voeding blokkeert en daarmee de calorieopname vermindert. De Fat Block en Hunger Block zijn geregistreerde medische hulpmiddelen.

  Ook onze maaltijdvervanger is perfect te combineren met de Slim Caps. Bij het vervangen van 2 maaltijden per dag binnen een energiebeperkt dieet helpt deze maaltijdvervanger je bij het afslanken.

  *Bovenstaande claims op EGCG zijn gebaseerd op EFSA 1544 ID KOM nr. 63988. Deze claims zijn gebaseerd op een dagelijkse inname van 3 capsules.

  Slim Caps - Gebruik

  Neem 1-3 capsules verspreid over de dag. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Bevat cafeïne (600mg per dagdosering / 200mg per capsule). Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

  Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

  Slim Caps - Samenstelling

  SAMENSTELLING:
  Per dagdosering:
  3 Capsules
  % RI
  Cafeïne
  600 mg
  -
  Groene thee extract (50% EGCG*)
  240 mg
  -
  Bioperine®
  15 mg
  -
  Evodiamine (30%)
  15 mg
  -
  L-phenylalaninum***
  15 mg
  -
  Vitamine B12
  7,5 μg
  300%
  Vitamine B6
  1,5 mg
  107%
  Chroom
  120 μg
  300%

  **RI = Referentie-inname.
  ***Bevat een bron van fenylanaline.


  Cafeïne-, kruiden-, vitamines-, mineraal-, aminozuur-preparaat

  Ingrediënten:
  cafeïne, vulmiddel (microkristallijne cellulose), capsule (gelatine, natuurlijke kleurstof (titaniumdioxide)), groene thee extract (50% EGCG*)(bevat van nature cafeïne), anti-klontermiddel (colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat), bioperine®, Evodiamine (30%), L-phenylalaninum***, vitamine B12 (cyanocobalamine), vitamine B6 (pyridoxine HCl), chroom (chroompicolinaat).

  Allergenen declaratie EU: geen.

  Waarschuwing: Bevat cafeïne (600mg per dagdosering). Niet aanbevolen voor kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw huisarts voor advies. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.

  Product op een koele, droge plaats bewaren buiten het bereik van jonge kinderen.

  Slim Caps 45 caps Rating: 10 out of 10 Kai 2018-10-23
  Kai
  Kai 10
  23 October 2018 on 09:18

  Net dat extra zetje wat ik nodig had, top!

  Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 39,-, -
  • Gratis kado vanaf € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

  Goed te combineren met

  Fat Block 60 caps

  Fat Block 60 caps
  Bodylab24

  16.99