Starter PackBodylab24

Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Starter Pack - Bodylab24

Voor de beginnende sporter kan het soms erg lastig zijn om de juiste supplementen te kiezen. Daarom hebben wij een speciaal pakket samengesteld voor iedereen die nog niet zo lang aan het trainen is. Met het Starter Pack haal je de producten in huis waar je als beginner het meest aan hebt!

Whey Protein
De Whey Protein is een combinatie van whey isolaat en -concentraat met een eiwitpercentage van maar liefst 81%. Deze eiwitshake is ideaal om na je voor/na de training te gebruiken. Zo krijg je op een makkelijke manier ± 28 gram eiwit binnen. Eiwitten dragen bij tot de groei van spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na een training.

BCAA Drink
BCAA’s zijn één van de meest gebruikten supplementen onder krachtsporters. Ze zijn zeer geschikt om rondom je training te gebruiken. De BCAA Drink is een smaakvolle bcaa limonade die ideaal te gebruiken is tijdens- en rondom je training.

Multi Vitamins
Sporters hebben een andere behoefte aan vitamines en mineralen. Multi Vitamins is een unieke samenstelling die speciaal ontwikkeld is voor de actieve sporter. 1 Tablet per dag is al voldoende om van de verschillende voordelen te kunnen profiteren.

Voor meer informatie over de individuele producten zie:

> Whey Protein
> BCAA Drink
> Multi Vitamins

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30, -
  • Kado van € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Shaker

Shaker
Bodylab24

2.99 1.99