Chiba Equipment

Chiba heeft een ruim assortiment aan verschillende training accessoires. De accessoires zijn van de hoogste kwaliteit en uitvoerig getest op functionaliteit en duurzaamheid. Meer lezen...

Categories

    •    
    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
10%korting
Leather Belt Black
Leather Belt Black Chiba Equipment
19.90 17.90
Lifting Straps
Lifting Straps Chiba Equipment
9.90
Wrist Protect
Wrist Protect Chiba Equipment
12.90
Gel Performer Black
Gel Performer Black Chiba Equipment
14.90
Wrist Guard II
Wrist Guard II Chiba Equipment
16.90
Power Straps II
Power Straps II Chiba Equipment
12.90
Dipping Belt
Dipping Belt Chiba Equipment
19.90
Iron II
Iron II Chiba Equipment
22.90
Gel Performer Brown
Gel Performer Brown Chiba Equipment
14.90
Power-Pad
Power-Pad Chiba Equipment
5.90
Power Strap I
Power Strap I Chiba Equipment
13.90
Powerhooks
Powerhooks Chiba Equipment
14.90
Powergrips
Powergrips Chiba Equipment
19.90
Strongman Power Lifter
Strongman Power Lifter Chiba Equipment
14.90
Athletic Brown
Athletic Brown Chiba Equipment
14.50
Lady Nylon Performer Belt
Lady Nylon Performer Belt Chiba Equipment
22.90
Lady Diamond Black
Lady Diamond Black Chiba Equipment
19.90
Lady Nylon Performer Belt Pink
Lady Nylon Performer Belt Pink Chiba Equipment
22.90
Lady Diamond Red
Lady Diamond Red Chiba Equipment
19.90
1 - 19 van 19Producten per pagina:
1

Chiba Equipment

Meer dan 160 jaar geleden werd Chiba door de toenmalige Oostenrijkse keizer aangewezen als de officiële leverancier van handschoenen vanwege de hoge kwaliteit van haar producten en de uitzonderlijke vaardigheden van haar werknemers. In die tijd was het produceren van handschoenen en het kiezen van het juiste leer een kunst die Chiba tot in het kleinste detail beheerste. Het bedrijf voldoet tot op de dag van vandaag aan deze eisen en heeft zichzelf ontwikkeld als een wereldwijde marktleider in trainingsaccessoires.

Kwaliteit van Chiba producten

De keizerlijke familie besteedde niet alle aandacht aan de kwaliteit van de producten. Tegenwoordig hecht de bodybuilder, krachtsporter en hobbyatleet bijzonder veel belang aan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van de accessoires. Chiba garandeert deze kwaliteit door de hoge normen bij de selectie van grondstoffen tot de productie van haar producten en steevaste kwaliteit. Dit wordt onder meer gewaarborgd door de eigen ISO 9001-gecertificeerde productie van het bedrijf.

Producten van Chiba

Het assortiment van Chiba bestaat ondertussen niet meer uit enkel handschoenen, maar ook uit andere trainingshulpmiddelen zoals riemen, straps of grippads.

Voor handschoenen met vingers is de “Wrist Protect” een bestseller. Het is een handschoen die indruk maakt door een goede pasvorm, een anatomisch gevormde handpalm en elastische polsbescherming.

In de handschoenen met halve vingers geniet de Gel Performer-serie speciale populariteit, omdat ze een robuuste handschoen hebben gemaakt van Clarino en het ademende materiaal Spantex. De handschoenen zijn verkrijgbaar in zwart en bruin. De lifting belt van Chiba is gemaakt van puur nappaleer en is gevoerd in de rugzone. Dit heeft een stabiliserend effect op de dorsale wervels.