{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}Building Athletes from the inside out
Cytosport is opgericht in 1998 door vader en zoon Greg en Mike Pickett. Sindsdien is Cytosport uitgegroeid tot één van de belangrijkste merken in de markt voor sportvoeding. Ze maken enkel producten van de hoogste kwaliteit met de beste smaken helemaal afgestemd op de behoefte van een atleet. Het moto van Cytosport is “Driven by science – Inspired by Performance”.

Cytosport heeft een state of the art productie faciliteit van meer dan 150.000 sq ft. Hier worden alle poeder producten en pre blends in eigen beheer geproduceerd. De eigen productie geeft ze totale controle over hun kwaliteit. Kwaliteit die ze waarborgen vanaf het eerste idee tot het eindproduct wat in de verpakking gaat.

Cytosport Atleten

Cytosport is één van de weinige merken die geen team van bodybuilding atleten heeft. Ze hebben diverse atleten uit diverse sporten maar ook een groot aantal colleges and partners als sportbonden etc. Hun meest bekende atleet is Shaquille O’neil de legendarische basketballer.

Cytosport Vooruitzichten

De eigen R&D afdeling en beschikking over een hypermoderne productie faciliteit geven Cytosport een enorme slagvaardigheid. We verwachten dat de ontwikkeling van de Cytosport lijn zich de komende jaren in hoog tempo zal doorzetten. Zoals je van Cytosport weet gaan ze voor kwaliteit en de allerbeste smaak.

www.cytosport.com