Harbinger

Categories

    •    
    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Power Stretchback
Power Stretchback Harbinger
12.50
Flexfit Gloves
Flexfit Gloves Harbinger
17.50
Flexfit Classic
Flexfit Classic Harbinger
29.90
1 - 3 van 3Producten per pagina:

Harbinger

Harbinger is opgericht in 1988 door David McCrane. Het eerste product dat Harbinger produceerde was de gepatenteerde WristWrap-handschoen – in eerste instantie als polsbescherming voor skaters. In samenwerking met mr. Olympia Lee Haney werd een variant voor krachttraining ontwikkeld. Door de samenwerking met Lee Haney brak Harbinger door in de fitnessmarkt.

Tegenwoordig is het bedrijf een belangrijke speler in de markt voor fitnessaccessoires met vele innovaties, nieuwe technologieën, topkwaliteit en waarde in alle beschikbare prijsklassen, en heeft nu talloze patenten op handschoenen en andere trainingsitems. Ze bieden producten voor gewichtheffers, krachtsporters, thuis-en core-trainingen en hebben een zeer goede reputatie, zelfs bij professionele atleten.

Enkele bestsellers van Harbinger:

• Pro Wrist Wrap
• Pro Black handschoen
• Big Grip Lifting Straps

Tegenwoordig is Harlinger onderdeel van een organisatie dat slechts 28 jaar oud is, Implus LLC. De Implus Fitness & Wellness divisie beschikt over leidende producten vanwege de uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Implus is retailer in wel 75,000 outlets in Noord-Amerika en wereldwijd. Implus’ omvang en bereik helpen Harbinger om producten over de hele wereld te kunnen distribueren.