Bovenkant borst maximaal trainen?  Check deze oefening!

Vraag een willekeurige groep krachtsporters welke spiergroep ze het liefste trainen en de kans is groot dat ze allemaal borst roepen. Als we eerlijk zijn denken wij van Team Bodylab er ook zo over. Daarom vinden we het altijd te gek als we een nieuwe oefening tegenkomen die we aan onze chest day kunnen toevoegen.

De beste fitness apps van 2017!

In “fitness app land” kan je tegenwoordig bijna door de bomen het bos niet meer zien. Korte workout apps, krachtraining apps, sporttracking apps, voeding sapps en thuisworkout apps. Er zijn afgelopen jaar weer ontzettend veel fitness apps bijgekomen. Een goede zaak als je het ons vraagt! Alleen moeten we natuurlijk wel de pareltjes er tussen uit zien te vissen. Dit hoef jij echter niet zelf te doen. Dat hebben wij voor je gedaan. Hier onder hebben we een aantal nieuwe en een aantal blijvertjes in verschillende categorieën voor jullie bij elkaar gezocht!

Eten voor het trainen, goed idee…of toch niet? Gym talk, door Pieter van der Plas!

Soms vraag ik aan mensen in de sportschool wanneer ze gegeten hebben. Hieruit blijkt dat best veel mensen eerst eten en een uur later al gaan sporten. Maakt dat eigenlijk veel uit? En is een uurtje wachten wel genoeg?

De beste late night snacks

Ongetwijfeld heb je wel eens voor het dilemma gestaan. Je hebt de hele dag goed je best gedaan om gezond te eten, suikers te minderen, een lekkere gymsessie erop zitten en ook nog vet- en koolhydraatarm gekookt. Maar toch… ’s avonds om een uur of half 9 begint je maag te knorren. Het lijkt wel of die zak chips en chocoladekoekjes jouw naam vanuit de kast beginnen te roepen. Wat kan je hier nou aan doen?

Bodylab Fit Food Foto Contest!

De maand april is #BODYLABFITFOOD maand! De hele maand April maak jij kans op 1 van de 3 Fit Food pakketten van Bodylab! (twv 75,-) lees in deze blog wat je daar voor moet doen!

De nieuwe Baywatch film met een flink gespierde Zac Efron en the Rock!

Zoals jullie weten bloggen wij niet alleen over onderwerpen als “Hoe motiveer je jezelf het beste om doelen te bereiken?” of “Welke oefeningen zijn het beste voor een goede sixpack ?”, maar ook pakken we ook af en toe een leuke actualiteit mee! Dit maal over de nieuwe Baywatch film met de flink gespierde Zac Efron en The Rock in de hoofdrol!

8 Food fotografie tips van Jacky Nobels

Jacky Nobels is wat ons betreft een van de beste food fotografe van Instagram! Omdat we in de maand April de #bodylabfoodfoto contest doen hebben we haar daarom om wat tips gevraagd voor het maken van de mooiste food foto’s!

Winnaars Nationale Pannenkoekendag Actie!

Afgelopen Vrijdag was het Nationale Pannenkoekendag. Dit wilde wij natuurlijk wel even goed vieren! Op Facebook en Instagram kon jij samen met de door jou getagte “pannenkoek” een Bodylab24 Protein Pancake pakket winnen. Lees hier of jij bij de gelukkige winnaar hoort!

De slimme tussendoortjes van Willeke Zorg (Workoutclub).

Willeke, bekend van de WORKOUTCLUB gaat jou in een maandelijks terugkerende blog voorzien van handige tips omtrent workout en motivatie. Ieder maand wordt een een bepaald probleem, vraagstuk of tip behandeld waarin jij, in jouw workout of leven, veel voordeel mee kan doen. In deze Blog geeft Willeke wat ideeën voor gezonde tussendoortjes!

Wat is het ideale aantal herhalingen en aantal sets voor spiergroei? Gym talk, door Pieter van der Plas!

Wat is het ideale aantal herhalingen en aantal sets voor spiergroei? Dit is een van de meest gestelde vragen binnen de fitness. Uit onderzoek blijkt dat 3 a 4 setjes van 10 tot 12 herhalingen ideaal is voor spiergroei. Maar dan moet je wel elke set tot het uiterste gaan. Het juiste gewicht kiezen is dus heel belangrijk.

Toon meer