De winnaars van de Facebook Bodylab Protein Dessert actie!

De winnaars van de Facebook Bodylab Protein Dessert actie zijn bekend! Behoor jij tot de gelukkige?

De beste oefeningen voor thuis of in de tuin!

Soms heb je gewoon even geen zin om de deur uit te gaan, is het te mooi weer om binnen te sporten of te slecht weer om op de fiets naar de gym te rijden. Wat doen je dan?

De fitness trends van 2017!

Benieuwd naar de nieuwe fitness trends van dit seizoen? We hebben een aantal van de 2017 fitness trends voor je uitgelicht! Klik, lees en leer!

Winnaars Baywatch winactie!

De winnaars van de Baywatch winactie zijn bekend! We hebben een winnend duo uitgekozen die samen naar de Baywatch première op 24 mei op het strand van Scheveningen gaan! Behoor jij tot de gelukkige?

Groeien onder spanning!

Deze gymtalk helpt je met sneller groeien! Uitleg over de getallen in je trainingsschema ook wel Time under tension genoemd!

De beste fitness gadgets van 2017!

Fitness gadgets worden de laatste jaren steeds beter en daarom ook steeds aantrekkelijker. De tijd van de Abtronic van TellSell is geweest! Fitness gadgets zijn alleen niet meer een gimmick waarmee je in de gym de blitz kan maken maar de fitness gadgets van tegenwoordig zijn ook echt handig en een toevoeging voor iedere sporter.

De gym in als Wolverine uit  de film Logan!

We’re back met een nieuwe Movies & Muscles! Niet met onzin over de film zelf maar vooral over de trainingen die de hoofdrolspeler Hugh Jackman voor de film Wolverine heeft gedaan.

Fitchick Floortje in wedstrijdmode!

Floortje deed mee aan de Open Rotterdamse Kampioenschappen. Lees in deze blog hoe de aanloop naar de wedstrijd toe en de wedstrijd zelf was.

Maak je workout effectiever!!

Iedereen in de gym heeft wel bepaalde spieren die hij wil verbeteren, de zwakke punten. Misschien train je voor grotere borstspieren of wil je alleen de bovenkant van je borst vergroten. Maar hoe zwaar en hoe lang je ook traint, het resultaat blijft achter. Pre-exhaustion kan jou helpen om de spiergroep te dwingen tot spiergroei.

Bovenkant borst maximaal trainen?  Check deze oefening!

Vraag een willekeurige groep krachtsporters welke spiergroep ze het liefste trainen en de kans is groot dat ze allemaal borst roepen. Als we eerlijk zijn denken wij van Team Bodylab er ook zo over. Daarom vinden we het altijd te gek als we een nieuwe oefening tegenkomen die we aan onze chest day kunnen toevoegen.

Toon meer