071 4081726 038 081128

Badr Hari vs Rico Verhoeven eerder dan gedacht

Verschillende kranten en nieuwssites opende afgelopen week groots met het nieuws dat Badr Hari al eerder de rematch met Rico Verhoeven wilt aangaan. Lees hier meer informatie over de aankomende Rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

Een nieuwe start van het jaar, hoe ga ik dit doen? Door Marly Nooijen

Hoe begin je goed aan 2017? Fitnessguru Marly Nooijen legt het je in deze blog nog even piekfijn uit!

Volg Gert-Jan Mastenbroek tijdens de Walter Cup 2016

In het laatste deel van het terugkomende blog neemt Gert-Jan naar week voor de Walter Cup, het event zelf en de activiteiten na de wedstrijd.

8 Tips om te starten met je gezonde levenstijl. Door Willeke Zorg

Hoe definieer je "fit" of "in vorm" zijn, en wat zou je anderen die worstelen om een daar een START mee te maken willen zeggen?

Motivatie in de winter! door Natasja Evers

De dagen worden korter, de nachten langer. Het wordt kouder. En eigenlijk is het weer om warm, met een dekentje en een serie op de bank te gaan zitten. Maar door op de bank te gaan zitten, kom e niet dichterbij je (fysieke) doel. Dus hoe blijf je gemotiveerd, ondanks het winterweer?

Badr Hari vs. Rico Verhoeven! De ins en outs!

Zaterdag is het zo ver. De kickbox pot van het jaar. Al maanden praat iedere kickbox liefhebber over deze wedstrijd. Weddenschappen in vriendengroepen worden gezet. Maar wie is er nou echt sterker?

Fitness Documentaires op Netflix

Heads up voor alle Netflix kijkers. Er staan een aantal leuke fitness en crossfit documentaires op Netflix. Inspirerend kijkvoer voor elke krachtsporter. Ideaal om je gemotiveerd te houden gedurende de wintermaanden!

Bikinifitness een gevaarlijke trend of een levensstijl? door Marly Nooijen

Marly Nooijen is Personal Trainer, lifestyle coach en geeft in deze blog informatie over bikinifitnesswedstrijden. Een gevaarlijke trend of een levensstijl?

Winnaars High Protein Pindasaus actie!

In onze laatste facebook win-actie maakten jullie kans om de High Protein Pindasaus te winnen. Lees hier of jij bij de gelukkige winnaar hoort!

Volg Gert-Jan Mastenbroek in deel 3 van zijn wedstrijdvoorbereiding!

In deel 3 van het terugkomende blog neemt Gert-Jan je mee in aanloop naar zijn bodybuildingwedstrijden van dit seizoen.

Toon meer