De nieuwe Baywatch film met een flink gespierde Zac Efron en the Rock!

Zoals jullie weten bloggen wij niet alleen over onderwerpen als “Hoe motiveer je jezelf het beste om doelen te bereiken?” of “Welke oefeningen zijn het beste voor een goede sixpack ?”, maar ook pakken we ook af en toe een leuke actualiteit mee! Dit maal over de nieuwe Baywatch film met de flink gespierde Zac Efron en The Rock in de hoofdrol!

8 redenen waarom HIIT zo goed werkt! Door Willeke Zorg

Willeke Zorg, bekend van de Workoutclub gaat ons in een maandelijks terugkerende blog voorzien van handige tips omtrent workout en motivatie. Deze blog gaat over 8 redenen waarom HIIT zo goed werkt.

Volg Floortjes voorbereiding voor de Open Rotterdamse kampioenschappen 2017!

Fitchick Floortje Kerkhove doet mee aan de Open Rotterdamse kampioenschappen. Hoe gaat ze dit aanpakken? Dat lees je de aankomende weken in de blog van Floortje!

Een sportieve start van 2017, of tóch niet? Ofwel?!  Een blog van Rick van Oudgaarden

Fysiotherapeut en personaltrainer Rick van Oudgaarden gaat ons de komende tijd voorzien van leuke blogs vol met tips over hoe jij jouw lichaam het beste kan aanpakken. Deze blog gaat over het voorzetten van jouw sportieve doelen in 2017.

Sport en film culthelden Jean Claude van Damme en Dolph Lundgren samen te zien in nieuwe film!

Sport en film culthelden Jean-claude van Damme en Dolph Lundgren zijn voor het eerst sinds lange tijd weer eens in een film samen te zien. Over de training en het leven van deze heren en de nieuwe film Black Water lees je hier meer informatie!

Leer hoe jij je doelen kan bereiken door Floortje Kerkhove

Fitchick Floortje Kerkhove legt je in deze blog kort uit hoe jij het beste jouw doelen kan behalen. Doormiddel van de methode die Floortje zichzelf heeft aangeleerd hou jij dit jaar de goede voornemens wel vol!

Badr Hari vs Rico Verhoeven eerder dan gedacht

Verschillende kranten en nieuwssites opende afgelopen week groots met het nieuws dat Badr Hari al eerder de rematch met Rico Verhoeven wilt aangaan. Lees hier meer informatie over de aankomende Rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

Een nieuwe start van het jaar, hoe ga ik dit doen? Door Marly Nooijen

Hoe begin je goed aan 2017? Fitnessguru Marly Nooijen legt het je in deze blog nog even piekfijn uit!

Volg Gert-Jan Mastenbroek tijdens de Walter Cup 2016

In het laatste deel van het terugkomende blog neemt Gert-Jan naar week voor de Walter Cup, het event zelf en de activiteiten na de wedstrijd.

8 Tips om te starten met je gezonde levenstijl. Door Willeke Zorg

Hoe definieer je "fit" of "in vorm" zijn, en wat zou je anderen die worstelen om een daar een START mee te maken willen zeggen?

Toon meer