Macronutriënten en de Lichaamstypes van Kretschmer - Deel 2

Deze blog is het vervolg van de vorige blog over caloriebehoefte en bulken. Om de perfecte bulk te kunnen zetten heb je nog iets meer informatie nodig. Dit alles lees je in het nieuwe bog van Rick van Oudgaarden!

Caloriebehoefte en Bulken - Deel 1

Óf je nu nét begint met sporten of dat je wellicht al meerdere jaren bezig bent, de term ‘Bulken’ zal je vast al een keer voorbij hebben horen komen. In deze blog leer je alle ins- en outs leren van de theorie en praktijk van bulken.

De Warming-Up als blessurepreventie

De warming-up, een naam die je zeker weten vaker tegen bent gekomen als je ook maar íets hebt gelezen of geleerd over trainen. Maar wat betekend het nu precies? Fysiotherapeut en personaltrainer Rick van Oudgaarden legt het je uit.

Maak kennis met Michael a.k.a. mikevs1989!

Deze week hebben we een leuk interview met onze instagram ambassador Michael (mikevs1989). Wil je meer te weten komen over Michael? Lees dan snel door!

Win jij een jaarvoorraad Concentrated Pre Workout?

De winnaars van de jaarvoorraad pre workout zijn bekend! Behoor jij tot de gelukkige?

Zo doorbreek je jouw plateau!

Het is weer tijd voor een nieuwe Gym Talk van Pieter van de Plas! Dit keer gaat de Gym Talk over het doorbreken van plateau’s in de sportschool. Lees en leer!

De voordeligste combideals

Hulp nodig met het behalen van jouw doel? Één van deze voordelige combideals gaat je hier zeker bij helpen!

3 simpele triceps oefeningen voor extra gespierde armen

Esthetisch gezien is het vaak juist de triceps die de arm-spieren er echt vol uit laat zien. Doe je voordeel met deze 3 top oefeningen voor extra gespierde armen!

Hoe traplopen je kan helpen super fit te worden!

Traplopen kan je helpen super snel fit te worden. Tijdens intensieve traploop-oefeningen gebruik je niet alleen je been spieren maar ook je bilspieren, core en armspieren. In deze blog lees je hoe je dat het beste kan aanpakken.

Winnaars High Protein Peanut Butter actie!

De winnaars van de High Protein Peanut Butter actie zijn bekend! Behoor jij tot de gelukkige?

Toon meer