Jumbo Professional (1620g)


Alternatieve productmaten:
 • You save -22%
Alternatieve productmaten:
 • Normale prijs: € 40,79 € 31,99 (€ 19,75 / 1 kg)
  (€ 19,75 / 1 kg)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 50 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht


Product details

Jumbo - Scitec Nutrition


JUMBO = GROOT! JUMBO = STERK!

Het is een wetenschappelijk feit dat mensen hun inname van voedingsstoffen onderschatten wanneer zij een dieet volgen, maar ook hun werkelijke voedselconsumptie overschatten wanneer zij proberen spiermassa en spierkracht te krijgen. Ze eten minder dan ze denken en nodig hebben voor constante en aanzienlijke vooruitgang!

Iedereen zoekt de ‘magic bullet’ terwijl men voorbij gaat aan het feit dat niets krachtiger is dan consequent gebruik van de juiste hoeveelheid totale calorieën, energierijke koolhydraten en spieropbouwende eiwitten. Koppel dit aan het feit dat veel atleten geen tijd en energie besteden aan het bijhouden van een voedsellogboek en de enige praktische oplossing is vertrouwen op het dagelijkse gebruik van een JUMBO-achtige shake die vrijwel garandeert dat je voldoende voedingsstoffen in je systeem hebt om te kunnen excelleren! Met 50 gram van de hoogste kwaliteit eiwitten per portie, een grote dosis van zowel snelle- en langzame koolhydraten geeft Scitec Nutrition JUMBO uw training en spiermassaopbouw een gigantische impuls.

 Jumbo Scitec banner

Jumbo – Gebruik


- Mix 220g poeder (approximately 4 1/4 measuring spoons) in 400 tot 500 ml water of melk 2 tot 3 maal daags.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Jumbo - Samenstelling


Jumbo scitec samenstelling


Voedingssupplement


Waarschuwing: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
 • Consumptie: Los 1 portie (162 g) op in 400 ml water. Neem 1 portie per dag, bij voorkeur direct na de training.
 • opslagruimte: Ongeopend, koel en droog, uit de buurt van zonlicht en hitte bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie blik.
 • Handelsnaam: Voedingssupplement
 • Netto gewicht: 1,62kg
 • Merk op: Iedereen die medicijnen gebruikt, moet een arts raadplegen, omdat het product de inname ervan kan beïnvloeden. Bèta-alanine kan een licht tintelend gevoel in de huid veroorzaken wanneer het voor het eerst wordt geconsumeerd. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en zogende moeders. Gewichtstoename is mogelijk, alleen te gebruiken voor trainingsdoeleinden.
 • Distributeur info:
  Scitec Kft.
  Váci út 49
  1134 Budapest
  Ungarn
  www.scitecnutrition.com
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:
Chocolate: ultragefilterd wheyprotein-concentraat van melk bevat (Emulgator Sojalecithin), havermeel (bevat gluten),Maltodextrine, isomaltulose*, Dextrose, fructose, creatinemonohydraat, cacaopoeder, maïszetmeel, taurine, aroma, L-argininebasis, L-glutamine, L-leucine, gemicroniseerde creatinemonohydraat, L-alanine, L-isoleucine, L-valine, magnesiumcarbonaat, bèta-alanine, creatinecitraat, verdikkingsmiddel xanthaangom, creatinefosfaat, L-ascorbinezuur, creatinemonohydraat (Kre-Alkalyn® ), L-carnitine L-tartraat, creatine pyruvaat, L-lysine HCl, L-fenylalanine, zoetstoffen acesulfaam-K en sucralose, L-ornithine HCl, calciumalpha-ketoglutaraat, alfa-liponzuur, peper extract. *Isomaltulose is een bron van glucose en fructose.

Raspberry: ultragefilterd wheyprotein-concentraat van melk bevat (Emulgator Sojalecithin), havermeel (bevat gluten),Maltodextrine, isomaltulose*, dextrose, fructose, creatinemonohydraat, aroma, voedingszuur citroenzuur, wasachtig maïszetmeel, taurine, L-argininebasis, L-glutamine, L-leucine, gemicroniseerde creatinemonohydraat, L-alanine, L-isoleucine, L-valine, magnesiumcarbonaat, bèta-alanine, creatinecitraat, verdikkingsmiddel xanthaangom, kleurstoffen (E 122 en E 124**), Creatinefosfaat, L-Ascorbinezuur, Creatinemonohydraat (Kre-Alkalyn®), L-Carnitinekartraat, Creatinepyruvaat, L-Lysine HCl, L-Fenylalanine, Zoetstoffen Acesulfam-K en Sucralose, L-Ornithine HCl, Calciumalpha-Ketoglutaraat, Alpha-liponzuur, Peper Extract. * Isomaltulose is een bron van glucose en fructose. ** Kan de aandacht en activiteit bij kinderen schaden.

Banana: ultragefilterd wheyprotein-concentraat van melk bevat (Emulgator Sojalecithin), havermeel, Dextrose, Maltodextrin, Isomaltulose*, Fructose, creatinemonohydraat, maïszetmeel, taurine, aroma, verdikkingsmiddel xanthaangom, L-argininebasis, L-glutamine, L-leucine, gemicroniseerd creatinemonohydraat, L-alanine, L-isoleucine, L-valine, magnesiumcarbonaat, beta-alanine, creatinecitraat, creatinefosfaat, L-ascorbinezuur, creatinemonohydraat (Kre-Alkalyn®) L-carnitine L-tartraat, creatine pyruvaat, L-lysine HCl, L-fenylalanine, L-ornithine HCl, zoetstoffen acesulfaam-K en sucralose, calciumalpha-ketoglutaraat, alfa-liponzuur, peper extract. * Isomaltulose is een bron van glucose en fructose.
allergenen:
Bevat melk, soja, hager (gluten). Kan sporen van ei-eiwitten, noten en pinda's bevatten.
Speciale ingrediënten:
Chocolade: Met emulgator(en), aroma(s), verdikkingsmiddel(en), zoetstof(fen).

Raspberry: Met emulgator(en), aroma(s), verdikkingsmiddel(en), zoetstof(fen).

Banana: Met emulgator(en), aroma(s), verdikkingsmiddel(en), zoetstof(fen).
Waarderingen

Nog geen beoordelingen

We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op