Verzenden en betalen

Verzendkosten

Zendingen voor Bodylab.nl naar Nederland en België zijn GRATIS, vanaf € 20,00.
(bij bestellingen tot € 20,00 berekenen we een bijdrage van € 2,95 in de verzendkosten).
(bij bestellingen tot € 10,00 berekenen we een bijdrage van € 4,95 in de verzendkosten).

Binnen 24 uur leveren

Bestelling op werkdagen geplaatst voor 22.00 uur wordt direct verzonden zodat u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag al kunt verwachten. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.

Standaard orders binnen Nederland worden verzonden met PostNL en voor België maken wij gebruik van de DPD. Partijen streven ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen. Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket.

Afhalen bij PostNL Pickup
U kunt ook kiezen voor PostNL pickup. U kunt dan uw bestelling op een door u gewenst afhaalpunt laten bezorgen (supermarkten, tankstations, krantenwinkels etc.). Verzenden via PostNL pickup zal in de meeste gevallen 1 werkdag duren.

Uw bestellingen volgen

Direct nadat wij uw pakket hebben aangeboden bij de pakketdienst ontvangt u van ons een track en trace nummer waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Betaalmethodes

Betaalopties Nederland en Belgie
Betaaloptie Kosten Korte omschrijving
iDEAL Gratis -Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Vooruitbetaling Gratis -Nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven zullen wij uw pakket verwerken. In de regel kan dit een dag langer duren voordat wij uw pakket versturen.
Mister Cash (BE) Gratis -Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Klarna Factuur (NL) €1.90
-Betalen binnen 14 dagen.
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
PayPal €0.90
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Credit Card €1.95
-Master Card en Visa Card
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Rembours (NL) €6.95
-Betalen aan de postbode.
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Rembours (BE) €12.50
-Betalen aan de postbode.
-Voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis.

Omschrijving betaalmethodes

iDEAL

Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Paypal

Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. na betaling zal uw bestelling direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.

Klarna

Achteraf betalen met Klarna Factuur. Koop nu - betaal pas over 14 dagen! U ontvangt altijd eerst het product en daarna heeft u 14 dagen de tijd om te betalen.De factuur krijgt u via de post of per e-mail. De maximale orderwaarde is € 250,-. Door voor deze betaalmethode kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaardenvan Klarna.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Let op: Op basis van de door u ingevulde gegevens vindt er een kredietcheck plaats. Het is van groot belang dat u uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk invult.

Klik hier voor meer informatie over Klarna
Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck?
Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email :klantenservice@klarna.nl
Telefoon : 020 808 2852

Mistercash (België)

Mistercash is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 90% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem.
De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Creditcard

Bij Bodylab.nl kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa.
Uw bank autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Bank- / giro overschrijving

U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven.

Het is belangrijk dat u in de omschrijving het Ordernummer vermeldt, welke u per email ontvangt. U dient het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van dit betalingskenmerk op de volgende rekening nummers:

Rekeninghouder: Bodylab.nl
Iban: NL20 INGB 0661 0889 01
Bic Code: INGBNL2A

Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit 1-3 werkdagen duren voordat wij de order kunnen verzenden.

Rembours (betalen bij de postbode)

Bij een bestelling onder rembours wordt de bestelling nog dezelfde dag nog verzonden, mits geplaatst voor 22.00 uur in NL en voor 17.00 uur in BE . Wij reken een bijdrage van € 6.95 in NL en € 12,50 in BE voor deze dienst. In de regel wordt het pakket dan de volgende werkdag aangeboden. U dient uw bestelling gepast en contant af te rekenen bij de postbode.

Veilige betaalplatform

Alle online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens zoals iDeal, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Multisafepay betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt Bodylab.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door Bodylab.nl naar het opgegeven adres verstuurd. iDeal.nl heeft dus geen inzage in de ideal of creditcard- en betalingsgegevens.

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Bodylab.nl is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw IBAN en BIC/Swift nummer nodig. Terugbetalingen geschieden na goedkeuring binnen 10 werkdagen.