- Kokosbloesem suiker gemaakt van kokosbloesem nectar
- Alternatief voor witte tafelsuiker
- Licht gekarameliseerde smaak
Kokosbloesemsuiker van Dr. Goerg
Kokosbloesemsuiker van Dr. Goerg is ideaal als zoetstof en voor het verfijnen van eten en drinken. Niet alleen de fijne smaak van kokosbloesemsuiker is overtuigend. De lage glycemische index is ook een voordeel. Met 35 is hij bijvoorbeeld lager dan de glycemische index van honing of rietsuiker. Dr. Goerg's kokosbloesem suiker is afkomstig van 100% biologische teelt in de Filippijnen en wordt gemaakt van vers geoogste biologische kokosbloesem nectar.
Toepassingstips/dosering
Dr. Goerg's kokosbloesemsuiker kan worden gebruikt om verschillende gerechten en dranken te verfijnen.
- Consumptie: Zoet zoals bij conventionele suiker en meer De toepassingsmogelijkheden in de keuken zijn legio: kokossuikerzoet, warm als koude dranken en kan op natuurlijke wijze worden gebruikt om te bakken. een kokossuikerglazuur geeft de smaak aan taarten en koekjes.
- opslagruimte: Koel en droog bewaren.
- Handelsnaam: Biologische kokosbloesem suiker
- Netto gewicht: 1kg
- Ecologie nummer: DE-ÖKO-001
- Land van de fabrikant: Filippijnen
- Plaats van herkomst: Duitsland
-
Distributeur info:
Dr. Goerg GmbH
Heidchenstr. 9
D-56424 Bannberscheid
- ingrediënten:
- 100% zuivere kokosbloesemsuiker van gecontroleerde biologische landbouw.
- Speciale ingrediënten:
- Met suiker(s).
Voedingstabel | per 100g |
---|---|
Energie | 1.641,23 kilojoules 392,00 kcal |
Totaal vet | 0,10 g |
waarvan Verzadigd vet | 0,10 g |
Totaal koolhydraten | 95,90 g |
waarvan Suiker | 93,50 g |
Voedingsvezels | 1,30 g |
Eiwit | 1,30 g |
Zout | 0,09 g |
Nog geen beoordelingen
We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.