Artikel

De Ultieme Startersgids! Deel 6

prepped meal

Kan ik ooit smokkelen met mijn dieet? Natuurlijk. De enige manier waarop je een gezond eetschema vol kunt houden, is door er een bepaalde mate van rek in te bouwen. ‘’ Plan één of twee smokkeltijden per week,’’ zegt Miyaki. Dat zijn maaltijden waarbij je kunt eten wat je wilt en zoveel als je wilt, maar zodra je dat gedaan hebt, is het ook weer klaar. Laat dat niet de hele dag doorgaan. Door drank, pizza of wat je dan ook maar lekker vindt op te nemen in je schema zal je dit op de lange termijn beter volhouden en geen afkeer krijgen van je dieet. ‘’Zet iets wat je lekker vindt niet voor altijd aan de kant,’’ zegt Myiaki.

Kan ik ooit smokkelen met mijn dieet?

Natuurlijk. De enige manier waarop je een gezond eetschema vol kunt houden, is door er een bepaalde mate van rek in te bouwen. ‘’ Plan één of twee smokkeltijden per week,’’ zegt Miyaki. Dat zijn maaltijden waarbij je kunt eten wat je wilt en zoveel als je wilt, maar zodra je dat gedaan hebt, is het ook weer klaar. Laat dat niet de hele dag doorgaan. Door drank, pizza of wat je dan ook maar lekker vindt op te nemen in je schema zal je dit op de lange termijn beter volhouden en geen afkeer krijgen van je dieet. ‘’Zet iets wat je lekker vindt niet voor altijd aan de kant,’’ zegt Myiaki.

Je Menu

Een voorbeeld eetschema voor een man van 80 kilo die spiermassa wil winnen

Ontbijt
250 Ml zwarte koffie
3 roereieren
450 gram ongezoete havermoutpap met Kaneel

Lunch
75 Gram gegrilde zalm
Grote rauwe salade met 2 eetlepels olijfolie en wijnazijn
125 Gram gebakken aardappels

Snack
Maaltijd vervangende shake met 50 gram proteïne, 25 gram koolhydraten en 5 gram vet.

Na de training
25 Gram weiproteïne
1 banaan

Diner
175 Gram gebakken kippenborst
500 gram gekookte jasmijn rijst of 250 gram gekookte aardappelen
155 gram gestoomde Broccoli

Dessert
2 eetlepels amandelboter en een schep chocolade caseïne proteïnepoeder en water (om een pudding te vormen)

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op