Massive Weight Gainer (4000g)

Is Massive je doel? Dan is deze Massive Weight Gainer van ESN gegarandeerd een goede keuze. Deze mass gainer is een bron van complexe koolhydraten aangevuld met wei-eiwitconcentraat, wat deze weight gainer shake maakt tot een shake die goed is voor 520 kcal per dosering. De complexe koolhydraten in deze gainer bestaat uit bruine rijst poeder, volkoren havermeel, boekweit, kamut en quinoa zaden. Het zeer compleet aantal bronnen aan koolhydraten zorgt er voor dat deze muscle gainer gezien kan worden als één van de beste weight gainer preparaten op de markt verkrijgbaar. De reputatie van het merk ESN kennende is dat ook niet raar te noemen. De Massive weightgainer is ideaal voor sporters die in een spieropbouwende fase extra calorieën binnen willen krijgen. Deze weightgainer shake van ESN is verkrijgbaar in de volgende lekkere smaken: chocolate coconut, vanilla ice cream en chocolate cream. Het gebruik van het product ziet er als volgt uit: meng 1 dosering (150g) Massive Weight Gainer met 300ml water of 350-400ml magere melk, bij voorkeur in een shaker. Voor je begint met het gebruik van weight gainers is het belangrijk om te weten dat het slechts een aanvulling is en geen vervanging van gezonde voeding. Bekijk de Massive Weight Gainer van ESN op de website van Bodylab.

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • € 39,90 (€ 9,98 / 1 kg)
  (€ 9,98 / 1 kg)
 • Incl. Belasting plus Verzenden
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
Overzicht

Product details

Massive Weight Gainer - ESN

 • Bron van complexe koolhydraten
 • Met wei-eiwitconcentraat
 • 520kcal per dosering
 • Verkrijgbaar in 3 lekkere smaken

 • Massive Weight Gainer van ESN is een combinatie van eiwit en koolhydraten. Complexe koolhydraten zoals bruine rijst poeder, volkoren havermeel, boekweit, kamut en quinoa zaden. Deze koolhydraten zorgen voor een langdurige afgifte van voedingsstoffen. Als eiwitbron bevat de Massive Weight Gainer wei-eiwitconcentraat toegevoegd.

  De Massive Weight Gainer is ideaal voor sporters die in een spieropbouwende fase extra calorieën binnen willen krijgen. Elke dosering (150 g Massive Weight Gainer poeder) bevat meer dan 520kcal, waarvan ongeveer 60% koolhydraten (5g suiker) en 15% eiwit. Massive Weight Gainer is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken, Vanilla ice cream , Chocolate coconut en Chocolate cream, zeer goed oplosbaar en kan met zowel water als melk klaar gemaakt worden.

  Bodylab24 Copyright

  Massive Weight Gainer - Gebruik

  Meng 1 dosering Massive Weight Gainer (150g) met 300 ml water of 350-400ml magere melk, bij voorkeur in een shaker.

  Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

  Massive Weight Gainer - Samenstelling

  Massive Weight Gainer ESN Samenstelling
  • Consumptie: Roer of meng één portie (150 g poeder) door 300 ml water. De consumptie van 1 portie per dag wordt aanbevolen.
  • opslagruimte: Droog en koel bewaren.
  • Handelsnaam: Voedingssupplement
  • Netto gewicht: 4kg
  • Merk op: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding. Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Voedingssupplementen moeten buiten het bereik van kleine kinderen worden bewaard.
  • Land van de fabrikant: Duitsland
  • Plaats van herkomst: Duitsland
  • Distributeur info:
   Fitmart GmbH & Co. KG
   Industriestraße 10 d
   25462 Rellingen
   Deutschland
   www.esnsupplements.com
  Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
  Voeding & ingrediënten

  Voedingswaarde-informatie (per portie 150g)

  Energie
  2.191,8 kilojoules 523,5 kilocalorieën
  39,2%
  Vet
  5,6 g
  10,7%
  verzadigde vetzuren 1,4 g
  7,5%
  Suiker
  5 g
  8,3%
  Zout
  0,6 g
  0%
  % RI, gebaseerd op een gemiddeld dagelijks dieet van 2000 calorieën
  ingrediënten:
  Vanilla Ice Cream: 88% koolhydraatmengsel (volkorenrijstmeel, volkorenhavermeel, boekweitmeel, camutmeel, Quinoameel), wheyeiwitconcentraat, Zonnebloemoliepoeder, aromas, zout, zoetstoffen (acesulfaam K, natriumcyclamaat, sucralose, natriumsaccharine), Emulgator (Sojalecithine).

  Chocolate Cream: 80% koolhydraatmengsel (volkorenrijstmeel, volkorenhavermeel, boekweitmeel, camutmeel, Quinoameel), wheyeiwitconcentraat, cacaopoeder, Zonnebloemoliepoeder, aroams, zout, zoetstoffen (Acesulfam K, Natrium Cyclamat, Sucralose, Sodium Saccharin), Emulgator (Sojalecithine).

  Chocolate Coconut Cream: 80% koolhydraatmengsel (volkorenrijstmeel, volkorenhavermeel, boekweitmeel, camutmeel, Quinoameel), wheyeiwitconcentraat, cacaopoeder, Zonnebloemoliepoeder, aroams, zout, zoetstoffen (Acesulfam K, Natrium Cyclamat, Sucralose, Sodium Saccharin), Emulgator (Sojalecithine).
  allergenen:
  Bevat melk, soja en gluten. Kan sporen van noten bevatten.
  Speciale ingrediënten:
  Met aroma(s), zoetstof(fen), emulgator(en).
  Waarderingen

  Nog geen beoordelingen

  We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

  • Hoe beoordeel je dit product?

  Ontvang 10% welkomstkorting!

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

  Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

  Of volg ons op