Energy Cake

De Energy Cake is een unieke snack en met ruim 500 calorieën per reep. Deze repen zijn gemaakt van havermout en verkrijgbaar in diverse smaak varianten. De Energy Cake is ideaal als kleine maaltijd of tussendoortje, voor zowel sporters als niet sporters.

6 produkte

Energy Cake

Energy Cake - Het Product

Het hoofdbestanddeel van de Energy Cake is havermout. Het productieproces van de Energy Cake is bijzonder, dit omdat de energierepen niet worden geproduceerd door machines, maar zorgvuldig met de hand worden gemaakt. Terwijl de consistentie van een conventionele havermout reep vaak nogal droog en hard is, blijven de Energy Cakes zacht en sappig. Dit zorgt voor een bijzondere smaakbeleving. Er worden alleen ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt tijdens de productie van deze overheerlijke repen . Een energy cake bevat ongeveer 6% eiwit en 70% koolhydraten, afhankelijk van smaak. Daarnaast bevatten de Energy Cakes diverse vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium en vitamine B en E.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op