Mutant BCAA caps (200 caps)

Wie Mutant kent weet dat de supplementen van Mutant ‘Beyond Just Normal’ zijn. Zo ook deze BCAA capsules. Het woord BCAA heeft bij iedereen die aan krachtsport doet weleens gehoord, maar de vraag die we vaak krijgen is: ‘Wat is BCAA?’. BCAA is de afkorting van Branched Chain Amino Acids en zijn drie essentiële aminozuren die ons lichaam niet zelf aan kan maken. Het lichaam moet deze aminozuren uit voeding en supplementen halen. Voor krachtsporters en fitnessers zijn deze aminozuren extra belangrijk rol spele bij het herstel en instandhouding van spiermassa. Rondom een training kun je het beste BCAA nemen omdat het lichaam er op die momenten het meeste behoefte aan heeft. BCAA is inmiddels in verschillende vormen verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen iets bij zit. BCAA poeder, BCAA drink en BCAA capsules. De BCA van Mutant is in capsulevorm bij Bodylab verkrijgbaar, maar ook in poedervorm. MUTANT BCAA kopen doe altijd tegen een scherpe prijs bij Bodylab.

Alternatieve productmaten:
 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
Alternatieve productmaten:
 • € 14,99 (€ 7,50 / 100 gr)
  (€ 7,50 / 100 gr)
 • Incl. Belasting plus Verzenden
 • Verkorte houdbaarheid
 • Uitverkocht

  over 3-5 werkdagen
Overzicht

Product details

BCAA Caps - Mutant

Beyond Just Normal BCAA’s
Mutant luistert naar jouw behoeftes. Een groot aantal mensen waren lyrisch over de Mutant BCAA 9.7, vele van deze mensen wilden echter een makkelijkere manier van inname. Daarom: Mutant BCAA Caps. De Mutant BCAA Caps leveren 2000 mg vrije vorm BCAA’s per dosering in de gewenste en ideale 02:01:01 verhouding. Daarbij zijn de BCAA Caps verrijkt met mineralen, elektrolyten en het gepatenteerde BioPerine®.

Er zijn 3 essentiele aminozuren: L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. Branched-Chain Amino Acids ofwel BCAA’s worden zo genoemd vanwege hun unieke vertakte chemische structuur. BCAA’s kunnen niet aangemaakt worden door het lichaam. BCAA’s worden algemeen beschouwd als het hoeksteen supplement voor krachtsporters.

Waarom is er Bioperine® toegevoegd en wat doet het ?
BioPerine is de naam voor een ‘High and pepper Extract’. Het levert een zeer geconcentreerde bron van Piperine. Het is multi gepatenteerd.

Bodylab24 Copyright

BCAA Caps - Gebruik

 • Neem 4 capsules met 250-500 ml water.
 • Neem voor/tijdens je workout en op rust dagen gedurende de dag.

 • Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

  BCAA Caps - Samenstelling


  Mutant BCAA Caps samenstelling
  • Consumptie: Op trainingsdagen: 1 portie voor of tijdens de training. Op niet-trainingsdagen: 1 portie tussen twee maaltijden.
  • opslagruimte: Koel, droog en donker bewaren.
  • Handelsnaam: Voedingssupplement
  • Netto gewicht: 200g (200 caps)
  • Merk op: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
  • Land van de fabrikant: Canada
  • Plaats van herkomst: Nederland
  • Distributeur info:
   NASKORSPORTS
   Postbus 4122
   5604 EC Eindhoven
   Niederlande
  Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
  Voeding & ingrediënten
  ingrediënten:
  L-Leucine (1000mg), L-Valine (500mg), L-Isoleucine (500mg), elektrolyten-mengsel (500mg) Andere ingrediënten: capsule-omhulsel (geleermiddel: gelatine); oplosmiddel: siliconedioxide, magnesiumstearaat; emulgator: microkristallijne cellulose.
  Speciale ingrediënten:
  Met antiklontermiddel(en), emulgator(en).
  mineralen per 100g Tagesdosis (4 Kapseln) % NRV** per portie
  Magnesium 1.425,00 mg 57,00 mg 15,20 %
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011
  Aminozuren per 100g Tagesdosis (4 Kapseln)
  L-Isoleucin 12,50 g 0,50 g
  L-Leucin 25,00 g 1,00 g
  L-Valin 12,50 g 0,50 g
  ** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van het productMutant BCAA caps (200 caps).
  Waarderingen

  Nog geen beoordelingen

  We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

  • Hoe beoordeel je dit product?

  Ontvang 10% welkomstkorting!

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

  Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.