2 x Dieet Pro Stevia + Gratis ShakerNutri-Dynamics

Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Dieet Pro Stevia - Nutri-Dynamics

Voor meer informatie zie: Dieet Pro Stevia

Dieet Pro - Bodylab.nl

Dieet Pro Stevia - Gebruik

Met Dieet Pro neem je dagelijks 1 shake ’s morgens en 1 shake ’s middags gecombineerd met gezonde tussendoortjes & avondeten. Je blijft verspreid over de dag eten en ook de avondmaaltijd wordt niet overgeslagen. Hierdoor is Dieet Pro eenvoudig vol te houden en makkelijk toe te passen in een druk gezinsleven.

Je kunt beginnen met dagelijks 1 shake ’s morgens en 1 shake ’s middags gecombineerd met de tussendoortjes & avondeten.

Vervolgens kun je er voor kiezen om af te bouwen naar 1 shake per dag. Ook kan je een vaste dag in de week als Dieet Pro dag aanhouden (bijvoorbeeld iedere maandag) waarop je dan 2 shakes combineert met de tussendoortjes & avondeten.

Waarmee kun je Dieet Pro mengen?
Meng 1 afgestreken maatschep Dieet Pro of Dieet Pro Plus in een glas koud water of magere (soja)melk voor een heerlijke shake. Of roer het door de magere yoghurt om deze om te toveren tot een heerlijke aardbeien-, bananen-, chocolade- of vanille yoghurt.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Dieet Pro Stevia - Samenstelling

Dieet Pro Stevia Nutri Dynamics

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30, -
  • Kado van € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met