Oh Yeah!

Olimp Yeah! koop je online op Bodylab.nl tegen topprijzen. Oh Yeah levert hoogwaardige producten uit Amerika, die geschikt zijn voor zowel bodybuilders, duursporters en vrijetijdssporters. Oh Yeah! repen zijn wereldwijd populair. Meer lezen...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Oh Yeah! Protein bar 12 x 85 gram
Oh Yeah! Protein bar 12 x 85 gram Oh Yeah!
26.90
1 - 1 van 1Producten per pagina:

Oh Yeah / Eiwitrepen en supplementen

De naam Oh Yeah! vertegenwoordigt enkele van de meest legendarische bodybuilding- en fitnessproducten. De Oh yeah! Protein Bar is legendarisch lekker.

1. Oh Yeah

Oh Yeah! is een productlijn afkomstig van ISS Research, onderzoek dat veel nadruk legt op verantwoord eten, hoogwaardige ingrediënten en een geweldige smaak. Vooral qua smaak steeds weer een heus hoogtepunt.

2. Oh Yeah – De onderneming

Oh Yeah Nutrition is in 2004 opgezet in de USA en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in hoogwaardige (en nu prijswinnende) producten. Veel van hun producten zijn gecertificeerd en uitvoerig getest tijdens de ontwikkeling, zodat ze veilig kunnen worden geconsumeerd.

Oh Yeah! heeft naam gemaakt met tal van atleten over de hele wereld. Met innovatieve producten zijn ze nu vertegenwoordigd in landen over de hele wereld, met vele loyale fans.

Oh Yeah – Supplementen

Oh Yeah! biedt geen breed scala van producten aan, maar legt de focus op het ontwikkelen van nieuwe en geavanceerde producten. Met behulp van hoogwaardige ingrediënten in doseringen die voordelig zijn voor de atleet. Ook hechten ze veel waarde aan smaak/smaakbeleving van de supplementen.

De bestsellers van Oh Yeah! zijn ongetwijfeld de bars zoals de Oh Yeah! Protein Bar, de Victory Bar of de One Bar. Vaak worden deze gedurende de dag als tussendoortje of als post workout snack geconsumeerd.

3. Oh Yeah – Aanbiedingen koop je bij Bodylab

In ons assortiment vindt je o.a. de bekendste eiwitrepen van Oh Yeah! De eiwitrepen zijn verpakt in dozen van twaalf stuks en verkrijgbaar in verschillende smaken. Wij verkopen bijvoorbeeld de Oh Yeah! Protein Bar in de smaken Peanut Crunch, Chocolade en Peanut Caramel. De One bar is o.a. in de overheerlijke chocolate Birtdaycake of Cinnamon Rol verkrijgbaar.