{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Optimum Nutrition is sinds 1986 een sportvoeding merk met een hoge kwaliteitsnorm. Het assortiment van Optimum Nutrition is zeer breed en alle producten worden geproduceerd in hun eigen state-of-the-art productie faciliteiten.

True Strength
Optimum Nutrition is opgericht in 1986 door de broers Tony and Michael Costello. Begonnen als Costello’s Health Distributors, ontdekten de broers een gat in de markt. Er was veel behoefte aan een hogere kwaliteitsstandaard en innovatie in de markt van sportvoeding. Optimum Nutrition is opgericht om te voldoen aan deze behoefte en na 22 jaar nog steeds één van de grotere merken in de industrie.

Optimum Nutrition wordt in de Verenigde Staten in 10.000 onafhankelijke winkels verkocht. Naast de Verenigde Staten wordt Optimum Nutrition in meer dan 70 landen aangeboden. Enkele jaren geleden heeft het productiebedrijf Glanbia het bedrijf van de Costello broers overgenomen.

Optimum Nutrition Atleten

Optimum Nutrition heeft een stal van meer dan 60 atleten. Opvallend is dat geen van de atleten zeer bekend is. Meeste van de atleten zijn afkomstig uit de wereld van Fitness en bodybuilding.