Ronnie Coleman

Na een jarenlange carrière als pro bodybuilder zet Ronnie Coleman zich op een andere manier in om iets te betekenen voor de branche. Hij heeft zijn eigen lijn van voedingssupplementen opgezet. Zijn filosofie is simpel: The only supplements good enough to have my name on them! Meer lezen...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
King Mass XL 2,7 kg
King Mass XL 2,7 kg Ronnie Coleman
34.90
1 - 1 van 1Producten per pagina:


Yeah Buddy!Ronnie Coleman, wie kent hem niet? De koning met maar liefst 8 Olympia overwinningen! Ronnie Coleman, een ware legende. Iedere keer dat Big Ron het podium opliep verbaasde hij iedereen. Maar ook zijn trainingen waren van een ongelofelijk niveau. Niemand kon tippen aan de gewichten en intensiteit waarmee hij trainde. Zoals hij zelfs altijd zei: “Everybody wants to be a bodybuilder but nobody wants to lift no heavy ass weights”.

Ronnie Coleman Signature Series

Ronnie Coleman: ‘’De enige supplementen die goed genoeg zijn om mijn naam te dragen!’’

Na een jarenlange carrière als pro bodybuilder zet Ronnie Coleman zich op een andere manier in om iets voor de branche te betekenen. Hij heeft zijn eigen lijn van voedingssupplementen opgezet. De producten in de Ronnie Coleman Signature Series zijn ontworpen voor atleten die de ontwikkeling van hun lichaam serieus willen nemen en bereid zijn daar vele uren aan te besteden. De naam Ronnie Coleman staat voor toewijding, hard werken en alles geven wat nodig is om de beste te worden. Deze productlijn is een weerspiegeling van die eigenschappen. Ronnie Coleman is Mr Olympia geworden door zich volledig te geven met de drang om de beste te zijn. Hij vroeg veel van zichzelf en wil daarom ook dat zijn productlijn daarbij past.