Black Burn 120 capsStacker2

Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Black Burn - Stacker

Stacker, The black series!
 • Professioneel supplement op basis van verschillende kruidenextracten, mineralen en vitamine
 • Uit de black series van het bekende bedrijf Stacker
 • In handige capsule vorm
Black Burn is een professioneel kruidenextractsupplement uit de black series van Stacker. Stacker is bij de meeste mensen bekend als het bedrijf dat een aantal jaar geleden furore maakte op de fatburnersmarkt met supplementen met efedra. Efedra is tegenwoordig verboden en niet meer aanwezig in de supplementen van Stacker. Ze hebben de formule verbeterd en laten met Black Burn zien dat ze nog steeds in staat zijn top supplementen te maken.

Black Burn bevat verschillende kruidenextracten zoals Camelia Sinensis, Yerba Mate, Druivenpit, Cactus, Guarana, Gingseng gecombineerd met vitamine B6 en B12, stoffen als Taurine, Choline Bitartrate en Acetyl L-Carnitine.

Dit is een zeer krachtig supplement. Black Burn is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken.. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet combineren met andere medicijnen en bij twijfel huisarts raadplegen.Gebruik Black Burn

-Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules Black Burn, dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten.
-Neem maximaal 6 capsules per dag

Waarschuwing: Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Samensteling - Black Burn

black burn stacker2 samenstelling

Onze service

 • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf 30, -
 • Kado van € 39,-
 • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Protein-6  2.0 kg

Protein-6 2.0 kg
Bodylab24

34.99