Rush Female 320 gramStacker2

Rush Female 320 gram 10 out of 10 1 user reviews.
Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

RUSH Female - Stacker

Feel the RUSH!!
  • Top Formule speciaal voor vrouwen
  • BCAA, L-Arginine en Beta Alanine
  • Creatine vrij
  • Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken
Rush Female is een versie speciaal voor vrouwen van de legendarische preworkout RUSH Enraged. RUSH Enraged van het wereldwijd bekende Stacker is al jaren lang een van de meest populaire pre-workouts.

Het is een top of the line Pre-Workout die weinig calorieën bevat, creatine vrij is en nauwelijks side effects heeft.

De female workout blend, die vooral bestaat uit stoffen als cafeïne, taurine, choline bitartrate en groene thee extract.

De Gluco-Absorbtion System. Dat bestaat uit verschillende aminozuren zoals L-Alanine, L-Theanine en L-2-aminoglutaramic acid gecombineerd met Dextrose en Betaine HCL.

De Focus N.O> Blend. Een blend met stoffen die vaker in Pre-Workouts gebruikt worden zoals Beta-Alanine, L-Norvaline en L-Citrulline.

Verder is er nog blend met een flinke dosis BCAA’s en vitamine B.  En een blend die vooral de heerlijke smaak van RUSH Female verklaard.

RUSH Female is verkrijgbaar in de heerlijke smaak Summerfruit. Het is makkelijk te mengen in een glas water, dat je ongeveer 15 minuten voor de training dient op te drinken. Iedere verpakking bevat maar liefst 40 servings.Rush Female - Gebruik

RUSH Female gebruik je maximaal eenmaal per dag. Het beste is om circa 15 minuten voor het sporten of dansen 1 maatschepje (8 g) op te lossen in 200 ml water. Kort roeren en het lost volledig op. Na een kwartiertje begint het product te werken en kan je er zeker anderhalf uur vol energie en focus tegen aan.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Rush Female - Samenstelling

rush female

Voedingssupplement

Waarschuwing: Bevat 250mg cafeïne per dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats.

Rush Female 320 gram Rating: 10 out of 10 Marijke 2017-07-20
Marijke
Marijke 10
20 July 2017 on 11:11

Heerlijke pre workout

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30, -
  • Kado van € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Whey Protein 2.0 kg

Whey Protein 2.0 kg
Bodylab24

29.99 27.49

Pink Fit Gloves

Pink Fit Gloves
BioTechUSA for Her

14.90 9.99

Dieet Pro Stevia 400 gram

Dieet Pro Stevia 400 gram
Nutri-Dynamics

21.45