Stacker 4 (efedra vrij) 100 capsStacker2

Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Stacker4 - Stacker

Ervaar de positieve effecten van de vernieuwde 100% veilig Stacker4!
  • Jaren lange ervaring
  • Krachtig kruiden supplement
  • Met groene thee extract
De tijd dat stackers efedra bevatten is ver voorbij. Stacker heeft er met een unieke combinatie van kruidenextracten en caffeine voor gezorgd dat stackers weer veilig zijn.

Met groene thee extract, Yerba mate, Guarana, Kola Nut en een flinke dosis cafeine heeft Stacker een top formule in handen. Uniek in de supplementen wereld en boordevol actieve ingrediënten.

De stacker4 capsules zijn handig in gebruik, ze slikken makkelijk door, er is maar 1 capsule per dosering nodig en ze zitten in een kleine handige verpakking die overal mee naar toe is te nemen.

De verpakking bevat wel 100 capsules. Na iedere maaltijd moet er 1 capsule genomen worden. Dus de gemiddelde mens zal ongeveer een volledige maand met een verpakking doen.

Het is een zeer sterk supplement dus het wordt afgeraden de dagelijkse dosering te overschrijden.

Gebruik - Stacker 4 ephedra vrij

Neem 1 capsule Stackers 4 in met voldoende water na elke maaltijd.
Let op: De maximale dosering is 3 capsules per dag.

- Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar.
- Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als caffeïne.
- Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen.
- Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Samenstelling - Stacker 4 ephedra Vrij

Stacker 4 Samenstelling

Voedingssupplement

Waarschuwing: Bevat cafeïne, 300 mg per dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats.

Veel gestelde vragen - Stacker 4


V)Waarom zijn er verschillende soorten Stackers ?
A)Stacker 2 XPLC is gemaakt voor mensen die op een rustige manier willen afvallen, dit produkt was de eerste zonder ephedra. Als gevolg van een wetswijziging welek verbied om ephedra houdende supplementen vrij te verkopen/kopen werden de fabrikanten genoodzaakt om ephedra vrije supplementen te ontwikkelen. NVE Pharmaceuticals is erin geslaagd om de lijn Stackers uit te breiden naar 3 ephedra vrije produkten. Stacker 3 XPLC werkt als fatburner en fatblocker en Stacker 4 is de meest krachtige fatburner van de serie Stackers.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 20, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-18:00 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met