Stacker4 (100 Kapseln)

Stacker4 , de vernieuwde formule. Bijzondere kruidenextracten en cafeïne speciaal voor de (semi) professionele krachtsporter. Gemaakt door het wereldwijd bekende Stacker.

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • € 19,99 (€ 22,21 / 100 gr)
  (€ 22,21 / 100 gr)
 • Incl. Belasting plus Verzenden
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-4 werkdagen
Overzicht

Product details

Stacker4 - Stacker

Ervaar de positieve effecten van de vernieuwde 100% veilig Stacker4!
 • Jaren lange ervaring
 • Krachtig kruiden supplement
 • Met groene thee extract
De tijd dat stackers efedra bevatten is ver voorbij. Stacker heeft er met een unieke combinatie van kruidenextracten en caffeine voor gezorgd dat stackers weer veilig zijn.

Met groene thee extract, Yerba mate, Guarana, Kola Nut en een flinke dosis cafeine heeft Stacker een top formule in handen. Uniek in de supplementen wereld en boordevol actieve ingrediënten.

De stacker4 capsules zijn handig in gebruik, ze slikken makkelijk door, er is maar 1 capsule per dosering nodig en ze zitten in een kleine handige verpakking die overal mee naar toe is te nemen.

De verpakking bevat wel 100 capsules. Na iedere maaltijd moet er 1 capsule genomen worden. Dus de gemiddelde mens zal ongeveer een volledige maand met een verpakking doen.

Het is een zeer sterk supplement dus het wordt afgeraden de dagelijkse dosering te overschrijden.Gebruik - Stacker 4 ephedra vrij

Neem 1 capsule Stackers 4 in met voldoende water na elke maaltijd.
Let op: De maximale dosering is 3 capsules per dag.

- Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar.
- Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als caffeïne.
- Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen.
- Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Samenstelling - Stacker 4 ephedra Vrij

Stacker 4 Samenstelling

Voedingssupplement

Waarschuwing: Bevat cafeïne, 300 mg per dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats.
 • Consumptie: Zur Erzielung der optimalen Wirkung empfehlen wir Dir eine Kapsel nach der Mahlzeit, maximal jedoch 3 Kapseln pro Tag.
 • opslagruimte: Vor Wärme geschützt und trocken lagern.
 • Handelsnaam: Nahrungsergänzungsmittel
 • Netto gewicht: 90g (100 Kapseln)
 • Merk op: Enthält Koffein (300mg/Kapsel). Für Kinder, Schwangere und koffeinempfindliche Personen nicht geeignet. Die angegebene empfohlene tägliche Verzehrmenge darf nicht überschritten werden. Nahrungsergänzungsmittel sind kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren
 • Land van de fabrikant: USA
 • Plaats van herkomst: Niederlande
 • Distributeur info:
  NASKORSPORTS
  Postbus 4122
  5604 EC Eindhoven
  Niederlande
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:
Grüner Tee Extrakt Koffeinalkaloide Yerba Mate Guarana Capsicum Annuum Kolanuss Koffeinalkaloide Siberischer Ginseng (Wurzel) Koffein wasserfrei, Kapsel (Gelatine‌, Trennmittel (Stearinsäure‌, Magnesiumstearat‌,Titaniumdioxid)‌, Farbstoffe (Tartrazin (E102), Gelborange (E110))).
Speciale ingrediënten:
Mit Koffein. Für Kinder und schwangere Frauen nicht empfohlen.
More Info per 100g Tagesdosis (1 Kapseln) % NRV** per portie
Cafeïne 25.000,00 mg 225,00 mg
** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van de smaakNeutral.
(1 Waarderingen)
Vanessa

Ik kreeg juist meer honger van stackers. Qua training ben je wat meer gefocust maar als je gewoon bent om koffie te drinken dan zal je zeker niet het gewenste resultaat behalen. Ook qua gewicht minderde deze niet bij mij.

Klantbeoordeling van17-04-16

Schrijf je eigen recensie

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.