Stacker4 (100 caps)

Stacker4 , de vernieuwde formule. Bijzondere kruidenextracten en cafeïne speciaal voor de (semi) professionele krachtsporter. Gemaakt door het wereldwijd bekende Stacker.

 • Deze prijs slechts voor een korte tijd Deze prijs slechts voor een korte tijd
 • You save -17%
 • Normale prijs: € 29,99 € 24,99 (€ 24,99 / 100 gr)
  (€ 24,99 / 100 gr)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Overzicht
Stacker4 , de vernieuwde formule. Bijzondere kruidenextracten en cafeïne speciaal voor de (semi) professionele krachtsporter. Gemaakt door het wereldwijd bekende Stacker.

Product details

Stacker4 - Stacker

Ervaar de positieve effecten van de vernieuwde 100% veilig Stacker4!
 • Jaren lange ervaring
 • Krachtig kruiden supplement
 • Met groene thee extract
De tijd dat stackers efedra bevatten is ver voorbij. Stacker heeft er met een unieke combinatie van kruidenextracten en caffeine voor gezorgd dat stackers weer veilig zijn.

Met groene thee extract, Yerba mate, Guarana, Kola Nut en een flinke dosis cafeine heeft Stacker een top formule in handen. Uniek in de supplementen wereld en boordevol actieve ingrediënten.

De stacker4 capsules zijn handig in gebruik, ze slikken makkelijk door, er is maar 1 capsule per dosering nodig en ze zitten in een kleine handige verpakking die overal mee naar toe is te nemen.

De verpakking bevat wel 100 capsules. Na iedere maaltijd moet er 1 capsule genomen worden. Dus de gemiddelde mens zal ongeveer een volledige maand met een verpakking doen.

Het is een zeer sterk supplement dus het wordt afgeraden de dagelijkse dosering te overschrijden.Gebruik - Stacker 4 ephedra vrij

Neem 1 capsule Stackers 4 in met voldoende water na elke maaltijd.
Let op: De maximale dosering is 3 capsules per dag.

- Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar.
- Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als caffeïne.
- Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen.
- Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Samenstelling - Stacker 4 ephedra Vrij

Stacker 4 Samenstelling

Voedingssupplement

Waarschuwing: Bevat cafeïne, 300 mg per dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats.
 • Consumptie: Om het optimale effect te bereiken, raden wij je aan om één capsule na de maaltijd in te nemen, maar niet meer dan 3 capsules per dag.
 • opslagruimte: Bewaar het product op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen.
 • Handelsnaam: Voedingsupplement
 • Netto gewicht: 100g (100 caps)
 • Merk op: Bevat cafeïne (300mg/capsule). Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en personen die gevoelig zijn voor cafeïne. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
 • Distributeur info:
  NASKORSPORTS
  Postbus 4122
  5604 EC Eindhoven
  Niederlande
  admin.naskor.eu
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:
Groene thee extract Caffeine alkaloïden Yerba Mate Guarana Capsicum Annuum Kolanuss Caffeine alkaloïden Siberische ginseng (wortel) Cafeïne watervrij, capsule (gelatine, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, titaniumdioxide), kleurstoffen (tartrazine (E102), gele sinaasappel (E110))).
Speciale ingrediënten:
Met cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.
More Info per 100g Tagesdosis (1 Kapsel) % NRV** per portie
Cafeïne 30.000,00 mg 300,00 mg
Beschermd mengsel250 mg
- Groene thee extract
- Yerba mate
- Guaraná
- Capsicum Annuum
- Kolanoot
- Siberische Ginseng
** Voedingsstoffenreferentiewaarden (NRV) volgens de regelgeving (EU) nr. 1169/2011 Voedingsfeiten: op basis van de smaakNeutral.
(1 Waarderingen)
Vanessa

Ik kreeg juist meer honger van stackers. Qua training ben je wat meer gefocust maar als je gewoon bent om koffie te drinken dan zal je zeker niet het gewenste resultaat behalen. Ook qua gewicht minderde deze niet bij mij.

Klantbeoordeling van 17-04-16

Schrijf je eigen recensie

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.