SynTech

Het Belgische bedrijf SynTech ontwikkelt supplementen voor atleten van alle takken van sport.

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
1 - 0 van 0Producten per pagina:

1. SynTech – De onderneming

SynTech bestaat uit een team van deskundigen op het gebied van sport en fitness. SynTech biedt voedingssupplementen aan die gebaseerd zijn op wetenschappelijke onderzoeken. Deze supplementen bevatten enkel de beste ingrediënten. SynTech zit na al die jaren nog steeds gevestigd in Gent, België.

2. SynTech Sportsupplementen

Bij Bodylab verkopen wij onder andere de beta+, een beta-alanine supplement aangevuld met BCAA’s in handige capsulevorm en de SynTsize Recovery, een krachtig post-workout supplement om jouw herstel na training te optimaliseren.

3. SynTech supplementenervaringen en –aanbevelingen

Enkel de beste ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde supplementen worden bij SynTech geproduceerd. SynTech kiest enkel ingrediënten die “Trade Marks” hebben. Dit doen zij om er zo zeker van te zijn dat de ingrediënten of grondstoffen alleen van de beste kwaliteit zijn. Ook halen zij enkel de ingrediënten uit Europa, omdat deze strikter worden onderworpen aan productie- en kwaliteitscontroles.

2. SynTech producten koop je bij Bodylab

SynTech producten koop je natuurlijk bij Bodylab. Met een selectie van enkel de allerbeste producten kunnen wij jou garanderen dat jij het beste krijgt. SynTech producten zijn voedingssupplementen voor alle sporters, dus niet alleen voor kracht- of duursport.