Tested Caffeine 100 tabsTested Nutrition

vanaf 1 6.90 p/st

vanaf 2 4.95 p/st

Maak gebruik van code: 20BL om te profiteren van 20% extra korting op Bodylab24 producten! (m.u.v. altijd laag producten)

Caffeine - Tested Nutrition

More Of What You Need, None Of What You Don’t.

  • Zeer krachtig supplement
  • Veel gebruikt door (semi) professionele krachtsporters
Een wetenschappelijk getest cafeïne supplement van Tested Nutrition. Anders dan de cafeïne supplementen van andere producenten is dit is een puur cafeïne supplement. We kennen cafeïne natuurlijk allemaal van koffie en energydrinks. Daar zitten alleen ook andere stoffen in. Van dit supplement weet je precies wat je binnen krijgt.

Cafeine heeft een positieve werking op concentratie en prestatie. Je wordt door cafeine alerter en het kan sporters helpen zich voor langere tijd in te spannen.

Tested Caffeine zit in een handig klein potje dat je overal mee naar toe kan nemen. Het bevat wel 100 capsules. Goed voor maar liefst 100 servings.

Tested Caffeine - Gebruik

Neem 1-4 capsules 30-60 minuten voor een training of andere activiteit waarbij focus en alertheid vereist zijn. Altijd eerst met 1 capsule beginnen om tolerantie te testen

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Tested Caffeine - Samenstelling

tested caffeine Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: -

Waarschuwing: Bevat cafeïne, 200mg per dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30, -
  • Kado van € 39,-
  • Bereikbaar van 9:00-17:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Tested Test 120 caps

Tested Test 120 caps
Tested Nutrition

19.90