Xtreme Napalm Pre-Contest (500g)

De Xtreme Napalm FA is een zeer uitgebreide pre workout booster. Deze preworkout is speciaal ontworpen voor serieuze sporters en hardcore atleten. FA heeft in hun assortiment verschillende pre workout in de Napalm lijn zitten; een Xtreme variant en een normale variant. Het grote verschil is dat deze variant nagenoeg geen koolhydraten bevat wat in een low-carb dieet natuurlijk bijzonder handig is. Beide pre workouts van FA kunnen gezien worden als een van de beste pre workout formules op de markt verkrijgbaar. Naast dat het één van de sterkste pre workout formules is die verkrijgbaar is, is ook de smaak opvallend goed. De pre workout is verkrijgbaar in de volgende smaken: blueberry, mojito, exotic, cherry apple, lemon lime, pear kiwi en orange. Wil je een goedkope pre workout kopen? Kijk op de website van Bodylab 24 naar de Xtreme Napalm en oordeel of dit voor jou het geschikte product is. De pre workout is ook door vrouwen te gebruiken.

Alternatieve productmaten:
Alternatieve productmaten:
 • Normale prijs: € 34,90 € 29,99 (€ 59,98 / 1 kg)
  (€ 59,98 / 1 kg)
 • Incl. Belasting plus Verzenden
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 3-5 werkdagen
Overzicht

Product details
 • Consumptie: Meng, afhankelijk van het lichaamsgewicht, 5,6 g poeder (~ 3/4 maatschepje) met 250 ml water of 11,2 g poeder (~ 1,5 maatschepje) met 500 ml water en neem 30 minuten voor de training.
 • opslagruimte: Koel en droog bewaren. Beschermen tegen direct zonlicht.
 • Handelsnaam: Voedingssupplement
 • Netto gewicht: 0,5kg
 • Merk op: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Gebruik het voedingssupplement niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
 • Plaats van herkomst: Polen
 • Distributeur info:
  Fitness Authority ® Sp. z o.o.
  80-174 Otomin
  Konna st. 40
  Poland
  www.fanutrition.pl
Vorm en kleur van de verpakking van het product kunnen afwijken van de productafbeeldingen.
Voeding & ingrediënten
ingrediënten:
Beta-Alanine (als CarnoSyn®), arginine-ketoglutaraat, ciitrulline malate, taurine, voedingszuur: citroenzuur, vitaminen- en mineralenmengsel (vitamine C (L-ascorbinezuur), dipaliumfosfaat, natriumbicarbonaat, magnesiumfosfaat, niacine (nicotinamide), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), natriumseleniet, vitamine B12 (cyancobalamine)), aroma's, watervrije caffeïne, glucuronolacton, zoetstoffen: sucralose en acesulfaam K), bietensapconcentraat (als kleurstof), oplosmiddel: siliciumdioxide; gehydrolyseerd caseine PeptoPro® (uit melk), kleurstof: betacaroteen, E1634 en E104* (*kan de activiteit en aandacht bij kinderen verstoren).
allergenen:
Het product bevat melkbestanddelen.
Speciale ingrediënten:
Met zoetstof(fen), aroma('s), kleurstof(fen), zuurteregelaar(s).
Waarderingen

Nog geen beoordelingen

We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.

 • Hoe beoordeel je dit product?

Ontvang 10% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op