Dames fitness

Fit is de nieuwe trend. Niet zo slank mogelijk maar mooie rondingen gecreëerd door het ontwikkelen van de spieren op de benen, de billen en de buik. Door hard trainen en een consistente voedingsstrategie. De fit lifestyle wordt steeds populairder bij vrouwen van diverse leeftijden.

81 produkte

Spieropbouw voor vrouwen

Fit is de nieuwe trend; slanke spieren in prachtige proporties, dat is het doel van atletische spieropbouw voor vrouwen.

1. Sportvoeding voor vrouwen bij Bodylab24.

Het is een vooroordeel dat spieropbouw voor vrouwen niet-esthetisch is: maar in plaats van zo groot mogelijke spieren gaat het om een effectieve vormgeving van het lichaam. Veel vrouwen willen tegenwoordig een goed geproportioneerd lichaam hebben.
Ben jij een van die vrouwen die elk jaar op zoek is naar een aantrekkelijke bikini body? Wil je jouw fitheid optimaliseren, maar ook uithoudingsvermogen en kracht? Ben je een fan van esthetisch ontwikkelde spieren en een atletisch gevormd lichaam?

2. Strakkere en sterkere spieren.

Ook al is het verlangen van veel vrouwen naar stevige billen en een strak, slank lichaam nog steeds de primaire motivatie om in de sportschool te trainen: het aantal sporters dat prestatiedoelen stelt, neemt toe. Er zijn dus steeds meer vrouwen die er niet alleen goed uitzien, maar ook fit willen zijn. Crossfit, intensieve trainingen, functionele training zijn niet langer enkel mannelijke domeinen. Ambitieuze vrouwen die met behulp van de gewichten spieren willen bouwen. Spieropbouw voor vrouwen betekent niet extreme bodybuilding maar effectieve lichaamsvormgeving.

3. Lichamen zijn allemaal hetzelfde, toch?

Een mythe die al decennia aanhoudt: vrouwen moeten in de sportschool heel anders sporten dan mannen. Hogere herhalingen, lichtere gewichten, vormoefeningen ... maar is het echt waar? De waarheid is: vrouwen produceren van nature minder testosteron dan mannen. Beide geslachten hebben echter in principe dezelfde spieren - behalve anatomische en genetische verschillen, zoals de verdeling van spiervezels die over de geslachten bestaat. Dus reageren vrouwen op dezelfde manier op bepaalde stimuli. Uiteindelijk zijn de volgende factoren veel belangrijker voor het bereiken van de doelen zoals spiergroei, vetverlies of betere prestaties: bijvoorbeeld voeding, gerichte voedingssupplementen en individuele trainingsplanning.

4. Veel vrouwen willen meer spiermassa opbouwen, omdat spieren

  1. Je vetverbranding stimuleren.
  2. De houding verbeteren en musculoskeletale problemen helpen voorkomen - bijvoorbeeld rugpijn.
  3. Zorgen voor een mooie lichaamsvorm, stevige billen, goed gevormde armen, slanke benen, een platte buik - en in het algemeen voor esthetische proporties.
  4. Prestaties verbeteren - niet alleen in het dagelijks leven, maar ook in sport specifieke training. De nieuwe fitness helpt je ook om je resultaten in andere sporten te verbeteren.
  5. Hebben een preventief effect en voorkomen niet alleen posturele schade, maar ook verschillende pijn en hernia's.
  6. Zijn de pijlers van uw gezondheid. Het trainen van de spieren verbetert de kracht en het uithoudingsvermogen - en heeft andere positieve effecten zoals betere coördinatie, circulatie en stabiliteit van uw lichaam.

5. Spieropbouw bij vrouwen - je bent wat je eet!

Wat in het algemeen van toepassing is op het gebied van gezondheid en fitness, is natuurlijk ook van toepassing op het thema gewichtstraining voor vrouwen: de doorslaggevende factor is wat je eet. Degenen die spieren willen opbouwen en vet willen verminderen, moeten daarom letten op een degelijk voedingsplan en een goed onderbouwd en doelgericht trainingsplan.

6. Wat kunt u doen om uw training met voeding te ondersteunen?

Een efficiënt voedingsplan voor vrouwelijke fitnesstraining gaat veel verder dan eenvoudige eiwitshakes en dieetpoeders. Het is ook belangrijk om de mythen te bestrijden die nog steeds vrouwen aangaande krachttraining omringen. Met andere woorden, de angst om plotselinge mannelijke spiermassa's op te bouwen of te geloven dat ze hun doel alleen kunnen bereiken met minigewichten en extreme dieten. Anderen geloven dat vrouwen in de sportschool over het algemeen twee keer zo hard moeten werken om vergelijkbare resultaten te bereiken. Laten we het rijk van legendes verlaten en afgaan op betrouwbare feiten. Voor beide geslachten geldt: wie zijn prestaties en esthetiekdoelen wil bereiken, moet vertrouwen op een optimaal krachttrainingsprogramma in combinatie met cardio- en duurtraining.

7. Welke supplementen zijn geschikt voor vrouwen?

In aanvulling op de grote pijlers van voedingssupplementen - namelijk eiwit (aminozuren), gezonde vetten, complexe koolhydraten, vitamines en mineralen zijn er nog diverse interessante voedingssupplementen. Deze producten moeten ofwel de vetverbranding bevorderen of helpen bij spieropbouw- idealiter zonder al te veel gewichtstoename. Populaire supplementen zijn:

In combinatie met een uitgebalanceerd dieet en trainingsplan kunnen sportvoedingssupplementen, die ook populair zijn onder mannelijke atleten, u helpen uw doelen te bereiken. Deze omvatten:

Net als bij de oefeningen op de apparaten, zijn er nauwelijks producten die je als vrouw volledig moet weren.

Ook populair zijn eiwitrepen en andere eiwit Snacks , die vrouwen kunnen nemen als een eenvoudig alternatief voor eiwitshakes onderweg. De vraag naar deze producten stijgt steeds verder.

In onze winkel bieden we tal van producten die ook geschikt zijn voor vrouwen, of speciaal op hen zijn afgestemd.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op