Eiwit snacks

Eiwitsnacks zijn een ideale uitkomst voor sporters en mensen die een eiwitrijk dieet volgen. We hebben een ruim assortiment van de beste en lekkerste eiwitsnacks. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over eiwit snacks die je misschien kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Mocht je extra hulp nodig hebben staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

140 produkte

Alles wat je wilt weten over eiwitsnacks!

1. Waarom eiwit snacks?

Eiwit snacks zijn de perfecte snack voor iedere sporter. De meeste sporters willen graag eiwitrijk eten. Eiwitten dragen bij tot de groei van spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na een training.
Wanneer je een eiwitrijk dieet volgt is het soms best een uitdaging om steeds eiwitrijk te eten. Het belangrijkste is natuurlijk om eiwitrijke producten als vlees, vis en zuivel te eten. Je kunt dit niet altijd meenemen en soms wil je gewoon wel eens wat anders. Een gemakkelijke eiwitsnack als een reep of pralines kan op dit moment erg gemakkelijk zijn. Maar daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om eens koekies, repen of pralines binnen je dieet te kunnen eten.

2. Welke eiwitsnacks zijn er?

Zoals je ziet zijn er op deze pagina veel verschillende soorten eiwit snacks vinden. De keuze is enorm. We zullen je een handje helpen. De meest bekende eiwit snacks zijn eiwitrepen, ook wel protein bars genoemd. In vele soorten en maten te vinden, Eat Clean Protein Bar , Eiwitwafels en normale Protein bars. Een nieuwe en zeer welkome toevoeging aan het eiwit snacks assortiment zijn de Protein Pralines. Een gevaarlijk lekkere chocolade snack met een combinatie van chocolade, echte hazelnoten, krokante crispies en een goddelijke chocolade crème vulling. Een andere nieuwe eiwit snack is de Protein Dessert. Een heerlijke dessert pudding met maar liefst 70% eiwit. Verkrijgbaar in heerlijke smaken. Er is tegenwoordig ook Protein Chips verkrijgbaar, een goede tip voor savonds na het sporten op de bank! De laatste eiwitrijke snack die we graag nog belichten is de Air Dried Beef, een steak met het gemak van een eiwitreep! Buiten deze favorieten zijn er nog veel andere eiwit snacks te vinden.

3. De beste eiwitsnacks

Wij hebben de beste eiwit snacks van dit moment hieronder in een top 5 geplaatst om je een beeld te geven wat op dit moment populair is.

  1. Eat Clean Protein Bar
  2. Protein Pralines
  3. Protein Dessert
  4. Eiwitwafels
  5. Air Dried Beefr

4. Voordeel eiwit snacks ipv eiwitshake

Het meest gebruikte product om extra eiwitten binnen te krijgen is Whey Protein, dit is echter niet altijd de makkelijkste of lekkerste manier om veel eiwitten binnen te krijgen. De shakes zijn lastig om mee te nemen en is eigenlijk meer drinken dan eten. Daarom zien we vaak dat veel sporters naast de eiwitshakes ook graag verschillende eiwit snacks nemen. De variatie van eiwit snacks zorgt ervoor dat je nooit uitgekeken bent en je op een gemakkelijke manier aan je eiwitbehoeftes komt.

5. Voedingswaarden eiwitrijke snacks

Sommige eiwitsnacks hebben een geweldige voedingswaarde, zoals de Eat Clean Protein Bar. Andere bevatten soms een kleine beetje meer zout, suiker of vet dan je zou willen. De Snacks zijn natuurlijk een geweldig alternatief voor cheat meals. Ben je de hele week hard aan het trainen en schoon aan het eten dan kun je over het algemeen de Eat Clean Protein Bar aan je dieet toevoegen. Wil je in het weekend een lekker cheat moment zonder je dieet te verpesten? Kies dan voor Protein Pralines in plaats van een reep chocolade. Op deze manier maak je het allemaal een stuk leuker en effectiever met eiwitrijke snacks!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op