• Normale prijs: € 19,50 € 17,99 (€ 119,14 / 1 kg)
  (€ 119,14 / 1 kg)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 2-3 werkdagen
  (in Nederland)
 • Levering andere landen

 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Omega 3 is een essentieel vetzuur dat niet door het lichaam wordt aangemaakt. Omdat het lichaam het niet zelf kan aanmaken en omdat het onmogelijk is om voldoende omega 3 uit onze voeding te halen (tenzij u meerdere kilos zuivere vis per week zou eten, maar dat heeft juist weer andere nadelen), is het voor ons lichaam noodzakelijk om extra omega 3 visolie te nemen.

Dit is een TOP-aanbieding en uitgesloten van overige kortingsacties.


 

(3) Waarderingen

Hoody  
Super

Nehme zum ersten Mal das omega 3 von Olimp bin sehr zufrieden...

Klantbeoordeling van 14-12-2022
Ronny  
Gute Qualität

Durch die Guten Werte eh und je gekauft!

Klantbeoordeling van 05-12-2021
Anonymous  

Wirklich sehr gut! Hab die Empfehlung von Muskelmacher und bin echt zufrieden damit. Ich entschied mich für dieses Produkt anstatt für die Bodylab-Eigenmarke, weil eben hier der prozentuale Anteil von EPA und DHA höher ist. Würde es nochmal kaufen.

Klantbeoordeling van 09-01-2016

“Geverifieerde“ beoordelingen komen van onze geregistreerde klanten. Recensies zonder de toevoeging "Geverifieerd" zijn ook waardevol. Voor deze beoordelingen controleren we echter niet of en waar de beoordelaar het product heeft gekocht, of of hij het product heeft gebruikt voordat hij de beoordeling indiende.

Schrijf een recensie

Ook interessant voor jou

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.