Intra Workout (1800g)

De nieuwe sportdrank voor de volgende training.

Nu NIEUW bij Bodylab - een Intra Workout poeder met vitamines, mineralen, aminozuren en een koolhydraatkick van clusterdextrine. Het uitgebreide aanbod van waardevolle voedingsstoffen voor je training. Ideaal voor gebruik vóór en tijdens de training - het mengsel van poeder en water resulteert in een heerlijk fruitige sportdrank.

 • € 49,99 (€ 27,77 / 1 kg)
  (€ 27,77 / 1 kg)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 2-3 werkdagen
  (in Nederland)
 • Levering andere landen

 • Gratis verzending vanaf 60 €
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Nu NIEUW bij Bodylab - een Intra Workout poeder met vitamines, mineralen, aminozuren en een koolhydraatkick van clusterdextrine. Het uitgebreide aanbod van waardevolle voedingsstoffen voor je training. Ideaal voor gebruik vóór en tijdens de training - het mengsel van poeder en water resulteert in een heerlijk fruitige sportdrank.
 • Onze nieuwe Intra Workout met vitamines, mineralen, aminozuren en een koolhydraatkick
 • Cluster dextrine, de leverancier van koolhydraten, zorgt voor energie tijdens de training
 • Bevat alle belangrijke EAA (inclusief BCAA) + kalium, calcium en magnesium
 • Ook tal van B-vitaminen, vitamine C, A en E
 • Een uitgebreid aanbod van belangrijke voedingsstoffen voor je training
 

(4) Waarderingen

Martijn  
Top spul

Ik heb een tijdje geleden al eens een review geschreven en doe dit nu weer omdat ik zou enthousiast ben over dit supplement. Veel intraworkout supplementen, vaak drank, hebben een dosis EAA en BCAA's met daarbij een pomp ingrediënt en wat elektrolyten. Het unieke van dit supplement is de basis van cluster dextrine als hoogwaardige koolhydraatbron. Hierdoor kun je echt tot het gaatje gaan en worden je spieren direct voorzien van glycogeen. Hierdoor kun je harder en zwaarder trainen en heb je minder last van verzuring. Daarnaast zorgen de EAA en BCAA's dat het spierherstel direct kan starten, nog tijdens het trainen. Tevens is de aanwezigheid van deze aminozuren tijdens je training ook gunstig voor het behouden van je spiermassa. Zeker bij zware sessies, bijvoorbeeld tijdens legday of een fullbody programma zijn de carbs de juiste ondersteuning en voorkomen een crash. Door de manier waarop cluster dextrine werkt heeft het geen negatieve invloed op je bloedsuiker. Daarnaast smaakt het prima. Tijdens je training kleine slokjes van nemen. Top spul.

Klantbeoordeling van 17-12-2023
Martijn  
Zeer goede intraworkout drank

Ik heb al eens een review geschreven over dit supplement en ik doe het nu gewoon weer omdat ik super enthousiast ben over dit product. Heb zojuist de bestelling gedaan van m'n 3de emmer. Veel intraworkout supplementen, vaak dranken, hebben voornamelijk EAA, BCAA's en wat pump ingrediënten. Daar is niets mis mee, echter is het unieke van deze intraworkout dat er cluster dextrine inzit, een hoogwaardige koolhydraatbron die tijdens je training al de glycogeen in je spieren gaat aanvullen. Hierdoor kun je echt tot het gaatje gaan en ben je minder snel uitgeput. Zelf train in 3x per week upperbody en 1x per week benen. Vooral de upperbody training is vaak een sessie van minimaal 1,5 uur en dan komen de carbs uit dir product goed van pas. De EAA en BCAA's zorgen direct voor de juiste aminos zodat herstel direct kan starten, zelfs al tijdens de training. Ik heb tot nu toe geen ander product gevonden met dezelfde samenstelling, anders dan zelf moeten gaan mixen uit diverse potten. Dit is dus ideaal en de smaak is goed. Een blijvertje dus.

Klantbeoordeling van 17-12-2023
Mick  
Gutes Produkt zum verzehr beim Workout.

Guter Geschmack

Klantbeoordeling van 24-08-2023
Martijn  
Merkbaar verschil

Prima smaak (Fruit Punch) en laat zich makkelijk mengen. Ik neem tijdens de training kleine slokjes en ik merk echt het verschil: minder snel uitgeput, extra reps, vollere pomp. Ik voeg er zelf nog 5 gram creatine aan toe. Prima drankje voor de intra-workout dus.

Klantbeoordeling van 16-08-2023

“Geverifieerde“ beoordelingen komen van onze geregistreerde klanten. Recensies zonder de toevoeging "Geverifieerd" zijn ook waardevol. Voor deze beoordelingen controleren we echter niet of en waar de beoordelaar het product heeft gekocht, of of hij het product heeft gebruikt voordat hij de beoordeling indiende.

Schrijf een recensie

Ook interessant voor jou

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op