Koken & bakken

Ben je met grote regelmaat in de sportschool te vinden en train je omdat je graag strak, maar ook goed in je vel wilt zitten? Dan is goede voeding bijna van een even groot belang als je sportieve prestaties. Sterker nog, je resultaten hangen sterk samen met datgeen wat je dagelijks in je mond stopt. Een evenwichtig menu met de juiste verhouding aan macro’s – eiwitten, koolhydraten en vetten – is jouw sleutel tot dat afgetrainde droomlijf. De Fit Foods van Bodylab24 kunnen jou daarbij helpen. De Fit Foods van Bodylab24 van Bodylab24 zijn de verantwoorde tussendoortjes die je gedurende de hele dag kunt gebruiken.

82 produkte

FitFoods Bakken - Alle informatie over FitFoods Bakken

1. Voeding passend bij jouw behoefte

FitFoods dragen bij aan jouw gezonde leefstijl. Het zijn producten die de juiste balans van macro’s bevatten en daardoor goed passen bij de behoefte die jouw lichaam heeft vanwege jouw sportieve ambities. Daarnaast bevatten FitFoods zo min mogelijk onnodige ingrediënten. Hierdoor weet je exact wat je tot je neemt en kun je met FitFoods gemakkelijk een persoonlijk voedingsschema opstellen. Handig wanneer je wilt afvallen of juist wilt aankomen. FitFoods vormen namelijk een mooie, ultieme basis voor jouw dagelijks eetpatroon. Vul deze basisproducten aan met verse groenten en fruit en geniet van een uitgebalanceerd menu boordevol goede ingrediënten.

2. Om mee te bakken

Fit foods zijn er in allerlei varianten, zo zijn er spreads waarmee je bijvoorbeeld op verantwoorde wijze kunt genieten van zoet broodbeleg. Ook zijn er caloriearme sauzen die je zonder schuldgevoel over jouw veggies en vlees kunt gieten. Bovendien zijn er ook voldoende fit foods waarmee je kunt bakken. Zo tover jij in een mum van tijd de meest smaakvolle maaltijden op tafel. Met de FitFoods producten van Bodylab24 die speciaal zijn ontwikkeld als basis om mee te bakken, bereid je voor elk moment van de dag een smakelijke en bovendien goed gebalanceerde fitfood meal.

3. Fitte pannenkoeken

Start je dag bijvoorbeeld met fitness pancakes. De complete pannenkoekenmixen van Bodylab24 bevatten hoogwaardige eiwitbronnen, die bijdragen aan jouw spiergroei en -herstel voor en na een zware training. De pannenkoeken zijn bovendien super eenvoudig te bereiden; meng wat poeder met melk in een shaker, verhit wat FitFoods kokosolie in een pan, giet het mengsel erbij, draai de pannenkoek na enkele minuten nog even om en klaar is jouw voedzame ontbijt! Top jouw feestelijk ontbijt af met vers fruit en eventueel wat kwark en je geniet de hele ochtend van een voldaan gevoel.

4. Bak ze bruin

In een gezond eetpatroon zijn vetten enorm belangrijk. Wil je gezond bakken, gebruik dan het liefst kokosolie. Kokosolie bevat een unieke combinatie van vetzuren. Het is daarom het perfecte bakmiddel. De boterachtige substantie is smakeloos en laat zich daarom goed lenen om jouw verse groenten in te wokken of een lekker stukje vlees in te bereiden.

5. Wrap it up

Wil je wat meer body aan jouw maaltijden geven? Dan kun je bovendien kiezen voor FitFoods wraps. Deze handige flensjes zijn net als de pannenkoeken met een handomdraai te bereiden. Vul jouw knapperige wrap bijvoorbeeld met in kokosolie gebakken verse groenten en kip of vis. Heerlijk als lunch of als avondeten en rijk aan proteïne.

6. Cake in een kopje

Verlang je tot slot naar een lekkere snack tussendoor? Ook daar kun je met de bakproducten van Bodylab24 gehoor aan geven. Bijvoorbeeld door jezelf te trakteren op een mug cakeje. Deze smakelijke snack met eiwitten en vezels bereid je binnen 90 seconden in de magnetron. Geniet van een warm, zoete cake voor een clean cheat moment.

7. Recept-inspiratie

De mogelijkheden om te bakken met FitFoods uit de Bodylab24-shop zijn eindeloos. Weet wat je eet en bereid jouw uitgebalanceerde maaltijden in een handomdraai. Voor ieder moment van de dag. Voor meer inspiratie voor smakelijke recepten bekijk je ook onze pagina met voedzame en slanke recepten. Veel bakplezier!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op